Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
93
Szereplők
5
Vélemények
Képek
Videók
összes rész (85)
 
hackerjulcsi   2018. 03. 30.

legújabb vélemény

A kaszás karakterét így megformálni.. szerintem nagyon ötletes és érdekes a sorozat alapötlete.. pont ettől olyan nagyon ütős. A kaszás itt azért elég jó arc, korai megbarátkozás a tudattal: egyszer mindenki meghal, no para. :D 5*!!

 
Deku   2017. 08. 23.

Oltári jó sorozata volt ez a Cartoon Network-nek. Talán a legjobb bár semmiképpen sem gyerekeknek való mert sokszor alpári és beteg tud lenni, viszont idősebbeknek ajánlott kategória.


 
hszpp   2017. 02. 05.

Nem ajánlanám gyerekeknek,de felnőtteknek annal inkabb:) nagyon jok a karakterek,s a poénok is benne. Mindegyik részben van egy kis tanulsag, egy kis szarkazmussal,es horroros talalassal.

 
Baleszmode   2017. 10. 06.

Elképesztő egy sorozat. Végtelenül beteg,elképesztő vicces,és karakterek terén is zseniális.Kaszás,az egyik legjobb antijó és antigonosz egyszerre. Mandy a maga szarkazmusával nem utálatos,inkább szerethető. Billy...meg Billy. Van hibája ennek is. E... több»

 
Macskínó   2016. 09. 17.

Jópofa kis rajzfilm. Frenetikus poénokkal amik nem feltétlen gyerekeknek szólnak. A kivitelezés, egyszerű de nagyszerű és a szinkronhangok jobbak mint az erdetiek. Egyszer érdemes végignézni már csak a tapasztalat szerzés miatt is.

 

Egy 3D-s verekedős videojáték készült belőle amit a Midway Games fejlesztett ki. 2006.október 2-án jelent meg.

(Archívum)