Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Billy és Mandy kalandjai a Kaszással (2001-2007)

Grim & Evil
Filmadatlap
 
93
Szereplők
6
Vélemények
3
Képek
Videók

Galéria (3)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 02.

legújabb vélemény

0
A rajtfilm inkább felnőtteknek, mintsem gyerekeknek

Igencsak sajátos rajzfilmet készített Maxwell Atoms készítő, akinek a nevéhez köthető eme 85 részből álló mesesorozat. Nagyon frappáns karaktereket tettek bele, igencsak érdemes személyiséget kaptak a kitalált karakter, amivel nagyon feldobták ezt az egészet. Sajátos stílus volt a gyerekeknek szóló mese. Hiszen egy kaszásról és két gyerekről szól, valamint az igencsak furcsa lényekről részről részre, nekem nagyon bejött a története és a cselekménye. Gyerekeknek is lehetne, de azért mégiscsak voltak benne olyan eldurvult, beteg részek, amiket azért mégsem kéne, de ezt leszámítva nagyon ütős, jópofa kis sorozat volt, főleg a kaszás karaktere.

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Oltári jó sorozata volt ez a Cartoon Network-nek. Talán a legjobb bár semmiképpen sem gyerekeknek való mert sokszor alpári és beteg tud lenni, viszont idősebbeknek ajánlott kategória.

 
hszpp   2017. 02. 05.

0

Nem ajánlanám gyerekeknek,de felnőtteknek annal inkabb:) nagyon jok a karakterek,s a poénok is benne. Mindegyik részben van egy kis tanulsag, egy kis szarkazmussal,es horroros talalassal.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 30.

0

A kaszás karakterét így megformálni.. szerintem nagyon ötletes és érdekes a sorozat alapötlete.. pont ettől olyan nagyon ütős. A kaszás itt azért elég jó arc, korai megbarátkozás a tudattal: egyszer mindenki meghal, no para. :D 5*!!

 
Macskínó   2016. 09. 17.

0

Jópofa kis rajzfilm. Frenetikus poénokkal amik nem feltétlen gyerekeknek szólnak. A kivitelezés, egyszerű de nagyszerű és a szinkronhangok jobbak mint az erdetiek. Egyszer érdemes végignézni már csak a tapasztalat szerzés miatt is.

 
Baleszmode   2017. 10. 06.

0

Elképesztő egy sorozat. Végtelenül beteg,elképesztő vicces,és karakterek terén is zseniális.Kaszás,az egyik legjobb antijó és antigonosz egyszerre. Mandy a maga szarkazmusával nem utálatos,inkább szerethető. Billy...meg Billy. Van hibája ennek is. E... több»

 

Egy 3D-s verekedős videojáték készült belőle amit a Midway Games fejlesztett ki. 2006.október 2-án jelent meg.

(Archívum)