Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
40

Gyilkos iroda (2014)

Not Safe for Work
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
Videók
Gyilkos iroda
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

legújabb vélemény

A tartalom alapján sokkal, de sokkal jobbra számítottam egy unalmas semmi extrával nem rendelkező film volt.

 
Gigi Nézhetetlen  2016. 12. 28.

Sablonos, unalmas, néha már inkább nevetséges volt, mint izgalmas. Szerintem tipikusan az a film, amit már a készítői is untak, de valahogy végigszenvedték magukat a történeten.


 
moov18   2016. 06. 07.

A film elejét elviszi az unalmas macska-egér játék, a véget nem érő kergetőzés az irodaházban. Néhány elenyésző izgalmasabb jelenet van, egyszer-kétszer a pisztolyt is használják, bár az inkább díszítőelemként szolgál. Az utolsó negyed órában próbálják bepótolni ömlesztve az izgalmat, ugyan a végére de kissé sikerül felfokozniuk a készítőknek a hangulatot. Viszont két részletbe kellett megnéznem a filmet, ami nem túl pozitív nálam, ugyanis először a fele távnál kinyomtam, ma pedig úgy döntöttem, hogy teszek egy kísérletet a befejezésére. Nem mondom, hogy megérte megnézni, de a vége mindenképpen kicsúcsosodik az alkotás síkjából, még ha csak tíz perc-negyed óráról is van szó. A thriller az angol "thrill" borzongásból jött, így nemcsoda ha azt mondom, hogy ez rendkívül erőltetett minősítés ide. Éppen annyira volt borzongató, hogy egy gyermekzsúron simán belehetne nyomni indítónak. Összességében nem túl nyerő ötlet időt fecsérelni.

 
xsusy   2015. 01. 23.

Egyszer meg lehet nézni. Vannak benne izgalmas részek, de könnyen felejthető.

Michael Gladis
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.