Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
43%

He Never Died (2015)

He Never Died
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Henry Rollins
Henry Rollins
Henry Rollins
Henry Rollins
Henry Rollins
Jordan Todosey
Henry Rollins
Henry Rollins
Henry Rollins

Videók (2)

 
Szorcsik   2016. 12. 07.

legújabb vélemény

0

Elég gyenge film a He Never Died. Egy idő után komolyan megfordult a fejemben, hogy kikapcsolom és más elfoglaltság után nézek, de végül kitartottam, mert kíváncsi voltam mi lesz a vége.

 
Ragemarci   2016. 01. 11.

0

Ez egy jó kis trash/B movie. Lenne, de engem a "zene" annyira bántott(főleg, ha a zseniális Rollins Band frontembere a főszereplő), hogy ilyen flashback zajok, vagy mik, meg torzítás, hogy az -1 pont. A vége meg tényleg feldob jó sok labdát, de egyet sem csap le.

 
Mulds   2016. 06. 11.

0

Láttam már sokkal jobbat is azonban itt hozzá is tehetem, hogy rosszabbat is. Masszívan megüt egy közepesnek mondható szintet és ennél többre nem is képes. De még így is megéri megnézni.

 
Sparks   2016. 01. 05.

0

Ha lehetne 0-ra értékelni, akkor azt tenném. Végig az volt az érzésem, hogy valami amatőrfilmes iskola kezdő diákjainak első próbálkozása lenne. Borzalmasan gyenge színészi játékok, pocsék dramaturg, a zene borzalom. Elrettentő példának ajánlott a megtekintése, hogy hogyan ne csináljunk filmet.

 
A He Never Died képlete egyszerű: egy ismeretlen rendező (Jason Krawczyk) fogta a gengszterfilm műfaját, nyakon öntötte egy kis spirituális horrorral, és az egészet egy csettintésre roppant mulatságossá tette. Várj, ez mégsem olyan egyszerű! 8/10 több»