A He Never Died című thriller főhőse Jack, a társadalom peremére szorult férfi, aki habozás és félelem nélkül ugrik bele véresen durva és gyilkosságokkal teli akciókba. A férfi ugyanis öröklétű - még a fejébe repített golyó sem iktatja ki. Akkor változik át élete igazán… Több

Író: Jason Krawczyk

50 He Never Died (2015)
Hát kérem. Ellentétben az előttem szólókkal, én csak ajánlani tudom ezt a csodát. Henry Rollins élete szerepében. Szótlan, mogorva, embert kerülő fickó, akibe nem jó dolog belekötni, de erre a jó képességű bandatagok is csak ráébrednek, persze akkor már nincs visszaút, egy mozdonyt nehéz megállítani. Lassan bontakozik ki a történet, apró darabkákból ismerjük meg hősünket, akit gyakran kísértenek hangok, zajok, amit nem értünk, de szép lassan összeáll a kép, és amikor lehull a lepel, az akkorát szól, amihez sajnos nagyon ritkán lehet szerencsénk. Döbbenetes, hogy ez a film eddig kimaradt, és hosszas keresgélés után akadtam csak rá. Nálam 10-ből 10-es!
Ez egy jó kis trash/B movie. Lenne, de engem a "zene" annyira bántott(főleg, ha a zseniális Rollins Band frontembere a főszereplő), hogy ilyen flashback zajok, vagy mik, meg torzítás, hogy az -1 pont. A vége meg tényleg feldob jó sok labdát, de egyet sem csap le.
Elég gyenge film a He Never Died. Egy idő után komolyan megfordult a fejemben, hogy kikapcsolom és más elfoglaltság után nézek, de végül kitartottam, mert kíváncsi voltam mi lesz a vége.