Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
3
Videók
 
jojojo3   2017. 05. 17.

Tetszett, hogy a történet nem annyira kiszámítható, mint az gondoltam, bár a hangulata talán túlságosan is borongósra sikeredett. A kisfiú szerepe annyira nem volt megnyerő, de ezt mondanám kifejezetten hibának. Remek film, de szerintem nem lép túl az egyszer nézhető kategóriáján.

 
Zsombi   2017. 03. 19.

Bírom a norvég filmeket, nálam mindig kötelező program, ha norvég produkció kerül a mozikba. Az előttem szóló szerint kiszámíthatatlan a film, de számomra nem igazán tartogatott meglepetéseket. Kellemes élmény volt, de nem túlságosan maradandó.


 
despy   2017. 02. 25.

Elég kemény film azért, de az erős történet komoly tanulságokat rejt. Az alakítások nagyon rendben voltak, le a kalappal a főszereplő kissrác előtt.

 
anonym   2017. 02. 08.

Hát, ez elképesztően gyönyörű film, és talán pont emiatt érzem azt, hogy ennek aligha lehet valóságtartalma, hiszen olyan ritkán találkozunk a mindennapokban olyan emberekkel, akik ennyire feltétel nélküli szeretetről tesznek tanúbizonyságot. És talán pont emiatt is kellene sokaknak ezt megnézniük, hogy a gondolkodásmódjukon változtathassanak.

Kristoffer Joner
Kristoffer Joner
Kristoffer Joner
Kristoffer Joner
Kristoffer Joner
Kristoffer Joner
Kristoffer Joner
 
Ismét itt egy történet, amelynek a vége borítékolható, mégis a mélyben hihetetlenül fontos és érdekes kérdéseket feszeget. 80/100 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.