Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
80

Az igazi törődés

(Hjertestart)
 
27
4
7
 
jojojo3   2017. 05. 17.

Tetszett, hogy a történet nem annyira kiszámítható, mint az gondoltam, bár a hangulata talán túlságosan is borongósra sikeredett. A kisfiú szerepe annyira nem volt megnyerő, de ezt mondanám kifejezetten hibának. Remek film, de szerintem nem lép túl az egyszer nézhető kategóriáján.

 
Zsombi   2017. 03. 19.

Bírom a norvég filmeket, nálam mindig kötelező program, ha norvég produkció kerül a mozikba. Az előttem szóló szerint kiszámíthatatlan a film, de számomra nem igazán tartogatott meglepetéseket. Kellemes élmény volt, de nem túlságosan maradandó.

 
despy   2017. 02. 25.

Elég kemény film azért, de az erős történet komoly tanulságokat rejt. Az alakítások nagyon rendben voltak, le a kalappal a főszereplő kissrác előtt.

 
anonym   2017. 02. 08.

Hát, ez elképesztően gyönyörű film, és talán pont emiatt érzem azt, hogy ennek aligha lehet valóságtartalma, hiszen olyan ritkán találkozunk a mindennapokban olyan emberekkel, akik ennyire feltétel nélküli szeretetről tesznek tanúbizonyságot. És talán pont emiatt is kellene sokaknak ezt megnézniük, hogy a gondolkodásmódjukon változtathassanak.

Kristoffer Joner
Kristoffer Joner
Kristoffer Joner
Kristoffer Joner
Kristoffer Joner
Kristoffer Joner
Kristoffer Joner
VOX.hu - Az igazi törődés
Ismét itt egy történet, amelynek a vége borítékolható, mégis a mélyben hihetetlenül fontos és érdekes kérdéseket feszeget. 80/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.