Nagyon modern mese egy szingli egy gyerekes vámpírapa és lánya életéről. Megérkeznek persze a rokonok és barátok és egy félelmetes ember is aki nem ijed meg a szörnyektől sőt ők ijednek meg. Ezt mindenkinek látnia kell.
A család egyik kedvenc animácios meséje.Zseniális, ahigy kidolgozták a karaktereket, ahogy ilyesztő szörnyekből, szerethető lényeket kreáltak.Mind a két része feledhetetlen élményt nyujt az egész család részére.Egyszerűen imádnivaló!
Nagyon tetszett a fim, nagyon örülök a folytatásnak is. Úgy megszerettem az összes szereplőt, denevérként pedig olyan cuki a Dracula.
Új., vicces, szellemes, kreatív. Szeretem a többi mesét is, de ez végre nem megszokott. Szörnyes témában eddig a szörny rt volt a vezető. De ez a mese nagyon szuper. A kis szörnyecskék nagyon cukik. A múmia volt a kedvencem. És ahogy beálcázzák az emberfiút szörnynek.... hatalmas.
Jó kis családi mese mindenkinek ajánlom. Tetszenek a szereplők, vicces a történet. Ugyanakkor van mondanivalója is. Az apai önzetlen szeretet bemutatása gyermeknyelven.
Egy nagyon aranyos és humoros mese ami ráadásul még izgalmakat is hordoz magában. Kicsiknek nagyoknak egyaránt érdemes megnézni ezt az animációt. Nagyon jó!!!
Abszolút kétségekkel indultam neki ennek a mesének. Ez a vámpíros, szörnyes vonal nem gondoltam volna, hogy működni fog. Aztán pozitívan csalódtam, a humora viszi előre az egészet, nagyon komikusan van ábrázolva az egész. Rengeteg poént vonultat fel. Tetszett!
Szuper, ahogy a második része is.Féltő apa, aki mindent megtenne a lányáért, még egy hotelt is épít a szörnyeknek.Idővel persze ráébred, hogy a vámpirok is felnőnek egyszer :D Aranyos, mindenkinek ajánlott mese.
Ez egy igazán szórakoztató animációs film, amelyen ugyanúgy nagyokat nevet egy felnőtt, akár egy gyerek. Sőt felmerült bennem az a kérdés is, hogy egyáltalán gyerekeknek szól-e. Az egyik legjobb animációs film.
Kifejezetten ódzkodtam a mesétől először a karakterek láttán (inkább az ilyen cuki karaktereket szeretem), nem igazán akartam megnézni, rám kellett erőltetni. Aztán olyannyira megtetszett, hogy még egyszer újra néztük. Nem gondoltam volna, hogy ilyen vicces lesz. Várom a második részt is.
Az egyik legjobb a műfajban. Nem csak azért, mert új, meg a jó látványvilága, a sztori és a karakterek is remekül meg lettek csinálva. Több ilyen kéne. Több helyen kéne építeni a rengeteg mítoszra természetfeletti lényekről, melyek a világ kezdete óta léteznek.
Nagyon szórakoztató és aranyos animációs film. Talán ez volt az utolsó normális animációs film, amit láttam! Nagyon jó a története, szerintem nem csak gyerekeknek lehet megnézni ezt a kis filmet, a felnőtteket is szórakoztatná! :)