Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A fény hercegnője (2015)

Hwajeong
Filmadatlap
 
13
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Yeon-hee Lee

Videók (2)

 
romcul   2019. 11. 15.

legújabb vélemény

0

Láttunk már effélét, nem is nagyon érdekelt. Pár epizód erejéig követtem, majd vontatottá és unalmassá vált a történet. A kosztümök kidolgozásában viszont példát lehetne venni a távol-keletiek maximalizmusáról.

 
daeril   2016. 07. 09.

0

Izgalmas, érdekes, romantikus, látványilag nagyon szép sorozat, de ennél többet nem kaptam tőle. Nem lesz a kedvencem, de azért legyűrtem.

 
gennaddifix   2015. 11. 11.

0

Nagyon érdekes ez a sorozat, mindig várom az újabb epizódot. Szerintem minden téren kifogástalan, habár olykor valóban úgy éreztem, hogy nem szól semmiről és csak húzzák az időt. De még a cselekmény nélküli időt is képesek megtölteni a koreai kultúra szépségeivel.

 
Mantracz   2015. 09. 08.

0

Szeretem a kínai és a japán filmsorozatokat, szerintem méltán ilyen közkedveltek. Nem olyan közhelyesek és semmilyenek a párbeszédes részek, mint a brazil vagy latin-amerikai szappanoperákban. A kosztümök pedig tökéletesek, a történet mindig érdekes és izgalmas.

 
NEO   2018. 07. 15.

0

Számomra új volt, hogy Korea is a romantikus tévésorozatkészítés területén ilyen előkelő helyet foglal el. A helyszínek, a jelmezek és a történet is egészen rendben volt, kivéve a színészek játékát. Mindegyikük szinte ugyanazzal az arckifejezéssel vi... több»