Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
91%
Filmadatlap
 
63
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Vélemények: Isteni sugallat (2003)

 
Zitavon   2020. 02. 14.

legújabb vélemény

1
Sokkal több, mint egy tipikus gimis sorozat

Az Isteni sugallat (eredeti címe: Joan of Arcadia) sorozatra a tévében édesanyámmal még 2003 környékén találtunk rá. Gyakran együtt néztünk, ezért is kedves számomra. Főszereplője, Joan Girardi egy átlagosnak látszó tinédzserlány, akinek isten különféle emberi testben jelenik meg, hogy első hallásra értelmetlen feladatokkal lássa el. De ahogy az életben is lenni szokott, idővel minden esemény a helyére kerül, és a megbízások értelmet kapnak. Azért is ajánlom ezt a filmet a nehezebb időkben, mert hétköznapi szituációk segítségével teszi emberközelivé az istenhitet és segít megérteni a részekből összeálló egészet. A sorozat, és annak mondanivalója sokkal több mint egy tipikus gimis sorozat! Sajnáltam, hogy nem lett több évad belőle.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

2

Tanulságos és érzelmes film. Fantáziadús, ahogy az élet nagy kérdéseit fejtegeti egy-egy teljesen átlagos példán keresztül. Amber Tamblyn tökéletes választás volt a főszerepre.


 
indingo   2017. 05. 02.

0

Nagyon szerettem ezt sorozatot, bár arra már nem emlékszem, hogy le lett-e zárva. Nem érzetem annyira, hogy a vallás állna a középpontban annak ellenére, hogy mindig megjelent egy Istennek képzelt figura.

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Ezt a sorozatot a tévében láttam először, megnéztem egy pár részt belőle de nem fogott meg. Kissé együgyű a sorozat történetvezetése, a karakterek meg nagyon unottak.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

0

Kedveltem ezt a sorozatot, mert sok minden történt benne. Maga a vallási téma sem túl zavaró. Eléggé érzelmes sorozat, nekem a tolokocsis srác szála volt a kedvencem.

 
Lonka   2017. 07. 27.

0

A család és a különféle kapcsolatok kerültek a sorozat középpontjába. A végére már nem emlékszem, de a tolókocsis testvér története tettszett a legjobban.

 
Timcsi   2019. 01. 31.

0

Ha elmondják miről szól nem biztos, hogy érdekelt volt, de milyen jó hogy nem tudtam róla. Hangulatos kis sorozat, a mondanivaló is dicsérendő.

 
Zsceeeka   2016. 04. 17.

0

Nagyon szerettem ezt a kis sorozatot régebben , még amikor a TV-ben adták. Lehet, hogy valamikor még újra nézem majd . Szerethetőek voltak a karakterek és nem volt túl erőszkosan tolva a vallásos része sem.

 
Emma109   2016. 08. 24.

0

Imádtam ezt a sorozatot. Tetszett ez a vallási vonal, de nem az az arcba nyomó stílusban.

 
BlaBlaBla   2016. 02. 24.

0

Érdekes sorozat volt, picit vallási. Volt egy rész, ahol kiderült, hogy kullancs csípés miatti fertőzése van a lánynak, amelynek tünetei a hallucináció. Később persze kiderült, hogy nem ő tényleg Istennel cseveg néha.