Mai napig töretlen a sikere. Számomra sok élveztet nem adott. Nem sok minden történt benne, mondhatni nincs története inkább a párbeszédekre ment rá.
Kicsit túl van tolva ez a sorozat. Szerintem picit laposabb. Én, aki az Egy rém rendes családon nőttem fel, talán picit többet vártam. Ez az erőltetett aláröhögés… Viszont jó érzés volt, hogy szinte minden karakterrel találkoztam már valahol. (Mintha egy Dr. House lenne.)
4,5 évadot láttam eddig. Szerintem aranyos, könnyed kis limonádé, azoknak ajánlom, akik szeretik az ilyen bugyutább vígjátékokat. Nálam eddig betalált.
Szerintem egy buta kis sorozat, de a célját elérte, lekötött, szórakoztatott. Ajánlani tudom, kikapcsolódásra jó. Rövidek a részek, tehát bármikor belefér megnézni egy részt.
Szívemnek kedves sorozat, mert a gimnáziumi éveimet juttatja az eszembe, de azért a története hagy némi kívánni valót maga után nem volt olyan acélos és beszólások is inkább fárasztóak.
A Jóbarátok minden idők egyik legjobb TV-sorozata: nagyon humoros, olykor drámai, és történeti szempontból is nagyszerű, egy szóval: fantasztikus.
Szerintem ez az a sorozat, amit senkinek sem kell bemutatnom, mert ha a világ minden tájáról, a gyerekektől a nyugdíjasig megkérdezel bárkit, tudni fogja, hogy mi ez a sorozat, ami a mai napig hihetetlen nagy rajongótáborral rendelkezik globálisan. E... Teljes kritika
Hasonló sorozatok
Ez a sorozat volt fajának az elsője így egyértelműen ikonikus lett. Kevés olyan ember van aki ne ismerné. Mindenkinek ajánlom, aki egy laza estét szeretne.
Igazi klasszikus sorozat volt, bár nem a kedvenc sitcom.om, de mindenki tudna belőle idézni szerintem és kétségtelenóül hazánkban ez olt az első amerikai sitcom, ami több generációban megmaradt az emberekben.
Egy nagyon szerethető karakterekkel és jó színészekkel összerakott, vicces, kedves sorozat. Nézzétek csak, mert bármilyen élethelyzetben segíthet. :D
Lehet hogy Amerikában ez hú de nagy sláger, de pár részt végig néztem mások unszolására de nagyon rossz, unalmas,se eleje se vége,és iszonyatosan gyengék a poénok,és a színészek sem ragadtak meg.
Kedvenc sorozatom, ha hússzor nem láttam az összes részt, akkor egyszer sem. 2024-ben is ugyanúgy megállja a helyét, mint 30 évvel ezelőtt.