89% 1967 szavazat

Jóbarátok

Friends

2025.07.07 Alex-Edit Curtis

Szerintem ez az egyik legnagyszerűbb sorozat lett

Kedves sorozatrajongók! Mindenképpen nézzétek meg évente a sorozatot, rengeteg poén van benne, egész jó szinkronnal, sőt profi munka. Ugyanakkor angolul egy másik kérdés, szóval filmre fel! 238 rész, rengeteg sztár bukkant fel benne egy-egy részben, főleg ez is feldobta. Remek New York-i klasszikus zsidó szerzők, hárman is, de főleg ketten. Ki ne hagyjátok, akik szeretik az érzelmeket és a sok apró poént! Hajrá!

2017.12.13 Yosihiro

Klasszikus vígjáték sorozat remek szereplőkkel. Mindig élmény nézni bármelyik részt évadot. Remek kapcsolódás.

2022.03.12 JRD

Jó szórakozás...

Egy lájtos, aranyos sorozat, mely biztosan jó szórakozást fog nyújtani. Szerethető karakterek, idiótaságok minden mennyiségben, és szitkomok, ameddig a szem ellát. Fel-fel tűnnek benne filmcsillagok (Bruce Willis, Julia Roberts... stb.), kezdő színészek. Szerintem, aki megnézte, mindenkinek megvan/megvolt a maga kedvenc karaktere. Érdemes megnézni, hiszen aranyos, szórakoztató, mulatságos és néhol annyira kifigurázza önmagát, hogy az már fáj. Szóval! Filmre fel, és jó szórakozást!

2017.08.21 Deku

Ez az a fajta sorozat ami nagyszerűen tudja oldani az ember hangulatát. Ez pedig sokszor életmentő tud lenni. A Jóbarátok pont ilyen sorozat, tele humorral és barátsággal.

2018.12.15 mamiéstöti2

Hatalmas, utánozhatatlan, briliáns. Szerintem nincs olyan, aki ne ismerné ezt a remek vígjáték sorozatot.

2018.09.06 GedyPapa

Nagyon sokáig ódzkodtam attól, hogy megnézzem a sorozatot, mivel a világból ki lehet üldözni a főcímdalával. Azonban feleségem unszolására elkezdtem és ez nem várt eredményt hozott: nem is olyan rossz ez a sorozat, mint amire elsőre gondoltam. Azonba... Több

2017.04.18 indingo

Néztem a sorozatot, de sosem volt a kedvencem. Egy-két rész ki is maradhatott. Sok debil szereplő volt benne. Úgy az összes férfi , illetve az aláröhögéstől ki lehetett volna kergetni a szobából. Csoda, hogy ebből még nem akartak új részeket csinálni.

2021.05.01 dandelion1983

Az egyik legjobb sitcom, ami valaha készült. Már nagyon sokszor végignéztem az egész sorozatot, de bármikor le tudna újra kötni, megunhatatlan. Olyan jól kitaláltak a karakterek, a történet, az egész sorozat, hogy a maga nemében egyedülálló alkotás. Csak szeretni lehet.

2024.10.04 Br623

A világ legjobb comedy sorozata

Ez az a sorozat, amit szinte mindenki ismer, és akik szeretik, ezerszer látták már. A tv-ben – amióta megjelent – folyamatosan játsszák, és nem hiába lett akkora siker, mert minden rész önmagában is megállja a helyét, nem kell sorrendben sem nézni, egy-egy poénon még ezerszer is lehet nevetni. A főszereplők a kedvenceinkké válnak hamar. Mindegyikük egyformán jót alakít, nehéz eldönteni, hogy ki a kedvenc. Egy-egy epizódban feltűnnek híres színészek is, vagy olyanok, akik azóta lettek híresek. A 2 lakás és a kávézó, ahol játszódik, ikonikus lett. Szállóigék képződtek egy-egy jó poénból. Amikor leadták az utolsó részt, egy világ szíve szakadt meg, és még ennyi évvel azután is sokan reménykedünk, hogy lesz valami folytatás. A sorozat tette híressé a főszereplőket, és bár mindegyiknek voltak utána szerepei, közel sem ilyen jók. Talán Jennifer Aniston, aki a legsikeresebb lett közülük. Szerintem nem is hallottam még olyan emberről, aki ne szerette volna a Jóbarátokat. Ha mégis van, aki még nem látta, akkor ne habozzon, nézze meg!

2017.02.05 hszpp

En is,ahogy sokan masok,évente egyszer megnézem az egész sorozatot:) imadom,s egyszerűen megunhatatlan. Nagyon jo pornókkal,s sok tanulnivalóval.

2019.08.25 Ms. Akárki

Sajátos hangulatú felethetetlen sorozat. Ez tipikusan az olyan sorozat, ami annyira gagyi, hogy az már jó. Vicces, pörgős és elmebeteg karakterek sokasága. Örök guilty plesure marad.

2018.04.11 Szilonka

Régen kedveltem a sorozatot, nem voltam a legnagyobb rajongója de képben voltam a történettel. Pár napja elkaptam egy részt, de kifejezetten idegesített. A szereplők, meg a béna párbeszédek.

2025.06.15 Jazzmind

Mindörökkön örökké

Anno, amikor először láttam a Jóbarátokat, egyből beleszerettem. Ez volt sokáig a kedvenc sorozatom, amit akárhányszor meg tudtam nézni, mindig tudtam nevetni a poénokon. Aztán amikor Matthew Perry meghalt, megint újranéztem a sorozatot. Most, felnőt... Teljes kritika

2018.12.01 harnas1207

Végig néztem a teljes sorozatot, főleg Chandler és Joey bohóckodásai miatt. Sajnos az utolsó évadok felé már nagyon ellaposodik.