Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
114
Szereplők
83
Vélemények
250
Képek
1
Videók

Vélemények: Jóbarátok (1994)

 
TóthB   2020. 06. 22.

legújabb vélemény

Én nem rég kezdtem,el nézni és már, a hatodik évadnál tartok imádom. A kedvenc karakterem Rachel és Monica.

 
Deku   2017. 08. 21.

Ez az a fajta sorozat ami nagyszerűen tudja oldani az ember hangulatát. Ez pedig sokszor életmentő tud lenni. A Jóbarátok pont ilyen sorozat, tele humorral és barátsággal.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 15.

Hatalmas, utánozhatatlan, briliáns. Szerintem nincs olyan, aki ne ismerné ezt a remek vígjáték sorozatot.

 
indingo   2017. 04. 18.

Néztem a sorozatot, de sosem volt a kedvencem. Egy-két rész ki is maradhatott. Sok debil szereplő volt benne. Úgy az összes férfi , illetve az aláröhögéstől ki lehetett volna kergetni a szobából. Csoda, hogy ebből még nem akartak új részeket csinálni.

 
GedyPapa   2018. 09. 06.

Nagyon sokáig ódzkodtam attól, hogy megnézzem a sorozatot, mivel a világból ki lehet üldözni a főcímdalával. Azonban feleségem unszolására elkezdtem és ez nem várt eredményt hozott: nem is olyan rossz ez a sorozat, mint amire elsőre gondoltam. Azonban az 5. csillagot azért nem érdemli meg, mivel a női szereplőkkel egy-egy epizód során el lehetett volna engem kergetni akár a világ végére is annyira buták, életképtelenek voltak. Emellett pedig a valós érzelmek hiánya okozott némi hiányérzetet bennem.

 
AngelCass   2016. 06. 12.

Egyik legjobb sorozat. Új műfajt teremtett. Jókat lehet nevetni Chandler viccein, nameg Joey-n. Nem véletlenül élt meg olyan hosszú időt a Jóbarátok, mindig volt valami újítás, nem ismételte önmagát (najó itt volt Jenice XD). A karakterek jellemfejlődésen mentek át, de mindig megmaradt bennük az ami miatt megszerettük őket. Aki végig nézi a teljes sorozatot annak kis könny ki fog csordulni a szeméből.

 
hszpp   2017. 02. 05.

En is,ahogy sokan masok,évente egyszer megnézem az egész sorozatot:) imadom,s egyszerűen megunhatatlan. Nagyon jo pornókkal,s sok tanulnivalóval.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Elég vicces sorozat, bár mondanivalója nem sok van, külön kategóriát teremtett a vígjáték sorozatok világában. Ma már zsák számra gyártják az ehhez hasonló sorozatokat, de talán az Így jártam anyátokkal közelíti meg a szintjét. Esti szórakozásra jó.

 
Szilonka   2018. 04. 11.

Régen kedveltem a sorozatot, nem voltam a legnagyobb rajongója de képben voltam a történettel. Pár napja elkaptam egy részt, de kifejezetten idegesített. A szereplők, meg a béna párbeszédek.

 
Edii   2015. 09. 15.

Nem mondom, hogy imádtam ezt a sorozatot, de valahogy mindig leültem megnézni. A színészek nagyon jók, a karakterek kiválóak, a humora pedig olyan igazi..

 
Norbi   2018. 07. 09.

Szórakoztató a maga nemében talán kiemelkedő is, de valahogy nem tudtam azonosulni a film által mutatott világgal, és a szereplők és túl butácskák voltak számomra.

 
Szivárvány1   2016. 11. 19.

Nem fér a fejembe, hogy hogyan rajonghatnak ezért a sorzatért ennyien. Bár lehet az van mögötte főleg, hogy 94 óta esetleg ezen a sorozaton nőttek fel és csupán megszerették, mert még a rémúltra emlékezteti őket. Szerintem kifejezetten sekéjes, bugyuta és unalmas. Néhol talán vicces de az sem az az átűtő, hanem a fárasztő fajta. Nem ajánlom.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

Gimnazistaként egy részt se mulasztottam volna el, másnap pedig megbeszéltük az osztálytársakkal, felelevenítettük a humorosabb jeleneteket. Nálam egy nosztalgikus sorozat.

 
VvV   2018. 11. 03.

Én sose értettem a körülötte levő felhajtás. A karakterek elég bénák voltak és a története is elég szenvedős.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

Sajátos hangulatú felethetetlen sorozat. Ez tipikusan az olyan sorozat, ami annyira gagyi, hogy az már jó. Vicces, pörgős és elmebeteg karakterek sokasága. Örök guilty plesure marad.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Klasszikus vígjáték sorozat remek szereplőkkel. Mindig élmény nézni bármelyik részt évadot. Remek kapcsolódás.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

Eléggé fárasztó humorú sorozat, amiben sok minden nem történt. És ami még érdekes, hogy a szereplők sose dolgoztak. Eléggé középszerű szerintem, ennek ellenére marha nagy sikert futott be.

 
MMcFly2015   2019. 05. 22.

Okkal a legsikeresebb szitkom közel 25 év után is

Évente egyszer végig darálom a 10 évadot. Az idei ,,maraton" is megvolt már. Vannak hónapok, mikor nagyon rástresszel az ember a melóra, meg elég kemény időszak jön rá, és akkor nincs idő filmezni, se új dolgokat nézni. Ilyenkor lefekvés előtt pár rész Jóbarátok elszórakoztatja az embert... Nem olyan, mint a mai szitkomok többsége, van benne valami egyedi és szerethető, amit csak ebben a sorozatban tapasztaltam. A romantikát és a vígjátékot mesterien ötvözi, és sokszor elérzékenyül az ember, majd mindig a ,,már majdnem nyálas részeknél" képesek elpoénkodni. Az évadok vége kellőn izgalmas, teljesen fenntartja az érdeklődést, és működnek a különböző csavarok. Mivel sokszor láttam (angolul és ... több»

 
harnas1207   2018. 12. 01.

Végig néztem a teljes sorozatot, főleg Chandler és Joey bohóckodásai miatt. Sajnos az utolsó évadok felé már nagyon ellaposodik.

 
Lonka   2017. 07. 26.

Korszakalkotó sorozat, nincs olyan ember aki ne látott volna legalább egy részt belőle. A fő téma a barátság és talán egy kicsit a felnőtté válás is.

 
Timcsi   2019. 01. 20.

A kilencvenes években egy kedvelhető sorozat volt, mert újszerűnek számított, de ma már nem tud lekötni.

 
Greeta   2017. 12. 10.

Gimisként kedveltem a sorozatot, de most visszagondolva nem volt egy nagy eresztés. Sok minden nem történt benne és teljesen hiányzott belőle a drámaiság.

 
petraszab   2019. 04. 14.

Mai napig töretlen a sikere. Számomra sok élveztet nem adott. Nem sok minden történt benne, mondhatni nincs története inkább a párbeszédekre ment rá.

 
szabomarc   2019. 01. 04.

Szerintem egy buta kis sorozat, de a célját elérte, lekötött, szórakoztatott. Ajánlani tudom, kikapcsolódásra jó. Rövidek a részek, tehát bármikor belefér megnézni egy részt.

 
Loborg   2016. 04. 25.

Igazi klasszikus sorozat volt, bár nem a kedvenc sitcom.om, de mindenki tudna belőle idézni szerintem és kétségtelenóül hazánkban ez olt az első amerikai sitcom, ami több generációban megmaradt az emberekben.

 
oneminute   2018. 07. 27.

Nem szeretem ezt a sorozatot, engem idegesít az aláröhögés.

 
wooderman   2016. 05. 02.

Lehet hogy Amerikában ez hú de nagy sláger, de pár részt végig néztem mások unszolására de nagyon rossz, unalmas,se eleje se vége,és iszonyatosan gyengék a poénok,és a színészek sem ragadtak meg.

 
authorgirlll   2018. 08. 17.

Ez a sorozat volt fajának az elsője így egyértelműen ikonikus lett. Kevés olyan ember van aki ne ismerné. Mindenkinek ajánlom, aki egy laza estét szeretne.

 
baalint   2017. 11. 21.

Nem túlzás korszakalkotó sorozatnak nevezni. Szinte mindenki szerette őket. Mai napig a kedvencem Ross, hogy minden nőnek megkéri a kezét, és Chandler,akinek hihetetlenül fárasztó humorérzéke van :)

 
nagysar   2017. 12. 07.

Régen az összes részt láttam, és mai napig megnézem tvben annyira nem fog rajta az idő. Az a kevés karakter akit beleraktak pont elég, a történetek is mindig változatosak maradtak

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.