Régi nagy kedvencem. Kár hogy manapság nem gyártanak ilyen eredeti és debil vígjátékokat. Rengetegszer újranéztem már. Jó kis lazulós esős időjárásos vígjáték. Az első rész is igazi klasszikus. Sajnálom hogy nem lehet az ilyen régi klasszikus filmeket megnézni moziban. Ki sem lehetne rángatni a moziteremből:D
Nem vártam volna, hogy képesek az első részt folytatni ilyen formában. A sztorin tekertek egyet és folytatták ugyan olyan pörgősen, humorosan mint az előző részt. Mindnekinek ajánlott megtekinteni, ha végig akar szórakozni egy estét egyedül, családdal vagy barátokkal!
Nem mondanám, hogy ugyan jó volt, mint az első, de még mindig rendkivül ki tud emelkedni nem a legtöbb vígjáték közöl, hanem az össze közül. A színészi teljesítmény viszont ugyan olyan jó.
Átlagos film. A francia filmek mindig egyszerűen zseniálisak de ezek nem igazán sikerültek a szériában. Pedig ez a szereplőgárda tényleg zseniálisan sikerült. Pár vicc azért jól el lett találva. Párszor nézhető, de nem egy klasszikus vígjáték lett.
Az első rész fergeteges folytatása, fergeteges film, fergeteges színészek és a történet is hű maradt az első rész stílusához, hacsak nem lett jobb!