Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Egy szobalány naplója (2015)

Journal d'une femme de chambre
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Léa Seydoux
Vincent Lindon
Léa Seydoux
Léa Seydoux
Léa Seydoux
Vincent Lindon
Léa Seydoux
Clotilde Mollet
Léa Seydoux
Vincent Lacoste
Léa Seydoux
Léa Seydoux
Vincent Lacoste
Léa Seydoux

Videók (2)

 
indingo   2021. 10. 11.

legújabb vélemény

0

Olyan hamar vége lett, hogy csak na. Nekem ettől befejezetlen hatása lett az egész történetnek. A film nem egy nagy eresztés, a története közepes, de a végével elrontották.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 12. 10.

0

Ebben a történetben nemcsak a világ legjobban kitervelt bűnténye kapott helyet, hanem tökéletesen mutatja be a 19.századi cselédség kiszolgáltatottságát a burzsoázia által. A szolgálók, akik alacsonyrendű munkájuk miatt szellemi képességeikkel kapcso... több»

 
HercegPeter   2016. 12. 08.

0

Vártam, hogy majd történik valami, de az egész film alatt nem jött semmi. Unalmas, szinte semmilyen történettel. A karakterek se voltak szimpatikusak. Nem tudtam, hogy kit kellene szeretni, utálni.

 
Crystaldeer   2020. 11. 21.

0

Hűha, hát elég nehéz véleményt írni. A film első része eléggé vontatott, de persze később rájön a néző, hogy azért is kell az bele, hogy megismerjük a főszereplő karakterét jobban. Egyes jelenetek eléggé ridegen és természetes módon fejeznek ki, ille... több»

 
Zsceeeka   2017. 12. 31.

0

A könyv fergeteg volt, nagyon tetszett, nem mondom, hogy nem tudtam volna jobb feldolgozást elképzelni, mert nem így van, de érdekes volt mozgóképen is látni a sztorit. Aki olvasta a könyvet, annak ajánlott a film is (egyébként nem biztos).

 
Ancsus   2017. 02. 08.

1

Nagyon jó filmet lehetett volna csinálni ebből a történetből, de számomra egy kicsit üres volt, vártam még valamire, amit nem kaptam meg tőle. Kis hiányérzet maradt bennem a film után. De ennek ellenére mindenkinek ajánlom, mert tényleg jó.

 
Borga   2016. 11. 25.

0

Nem volt rossz film, de én egy kicsivel több drámára számítottam, sokkal kiélezettebb szituácikra. Az Egy szobalány naplója egyszerre tetszett és volt számomra egy picit csalódás, ugyanis sokkal jobb is lehetett volna.

 
Egy francia klasszikus regény unalmas és izgalommentes megfilmesítése. 6/10 több»
 
Nagyon erős indok kell ahhoz, hogy egy már négyszer megfilmesített regényt újra filmre vigyenek, és bárhogy kerestem, ezt az új adaptációban nem sikerült meglelnem. (50/100) több»