Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
18
Szereplők
6
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 10. 26.

Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito ismét együtt egy filmben az Ikrek után. Már adva van a lehetőség egy jó filmre. Szerintem kedvelhető a sztori és helyenként vicces is.

 
VvV   2018. 12. 01.

Valahol szórakoztat, másutt elborzaszt. Összességében vannak benne jó megoldások, de elég abszurd az elképzelés.


 
Lonka   2017. 07. 27.

Amikor tévébe került a film én nagyon szerettem. Kedvelhető, aranyos film, bár a biológiai dolgokba nem igazán gondoltak bele a készítők, de egynek elment.

 
NFG   2018. 03. 30.

Hát a története semmiképp sem szokványos! Sőt! Elég egyedi! Persze azt is mondanám, hogy bugyuta! Ennek ellenére nekem nagyon tetszett! Schwarzenegger is remekül játszotta ezt a fajta szerepet is!

 
chelseakori   2015. 02. 14.

Fogalmam sincs,hogy Arnoldot mi motiválta abban,hogy egy ilyen filmben játsszon. Mindenkinek úgy maradt meg az emlékezetében,hogy Ő a Terminator..amely szerep számára igazi hírnevet hozott. Ez a film storyt tekintve és minden szempontból nagyon gyenge.

Arnold Schwarzenegger
 

Arnold Schwarzenegger sok időt töltött szülészeti várótermekben, hogy megtudja hogyan viselkednek az állapotos nők.

(rbernadett )
 

Az összes film közül, amiben Ivan Reitman együtt dolgozott Arnold Schwarzeneggerrel, a rendező ezt tartja a kedvencének, mégha nem is a legjobbnak.

(rbernadett )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.