Láttam vagy ezerszer. A két páros nagy klasszikusa. A történet jól ki van találva, és zseniális benne a két főszereplő. Nagy klasszikus mémek születtek a filmből. Alulu és társai :)
Terence Hill és Bud Spencer az egyik legnépszerűbb színészpáros a két pofonosztó. Minden filmjük hibátlan, ez az egyik kedvencem. Mindenkinek látnia kell.
A két legjobb filmes, vígjátékos figura. Imádom őket. Az összes filmük nagyon jó. Olyan poénok és verekedések vannak benne, hogy mindig tudom nevetni ezeket a jeleneteket. Hatalmas arcok.
Nehezen értem én meg, hogy miért akkora nagy szám a magyarok körében a Bud Spencer filmek, de szerintem csepp humora nincs. Idióta csapkodás és elnagyolt jelenetek. Fapofával néztem.
A napokban többször is játszották a tévében és mindig azt hiszem hogy már nagyon unom ezt a filmet mert számtalanszor láttam, de újra és újra felvidít tudok nevetni a vicceken és szórakoztat.
Abszolút kedvenc film a színészpárostól :D Rengeteget lehet nevetni a filmen. Egyszerűen fantasztikus szórakozást nyújt a mai napig. És hát mindenki tudja hogy csak a Puffin ad...
Ez az egyik legjobb Terence Hill-Bud Spencer film, nagyon jó a története és természetesen a színeszek is. A tipikus hangulata meg van ezeknek a filmeknek, bármikor meglehet nézni.
Alapfilm Bud Spencer – Terence Hill párostól. Nagyon ott van, fergeteges a humora. Nagyon szórakoztató, fordulatos, vicces vígjáték, ami többszöri nézésre is igazi élmény!
Ez egy "tipikus" alap film. Bud Spencer verekedős poénjai a régiek és az újak között is kiemelkedő. Ráadásul Anulut a legkeményebb harcost is legyőzte.
Gyerekkorom kedvence! Annyira egy jó humorú, pörgős, percig sem unalmas film, ami bármikor, bárkinek nézhető. A hangulata feldob, a páros hozta a megszokott, humoros formáját!