Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
Szereplők
2
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
nero   2018. 03. 03.

A Művészet templomai sorozat közel áll a szívemhez, mindig örülök, ha a sorozat következő része érkezik a mozikba. Nem hiszem, hogy sokan vagyunk (legalábbis a mozitermek telítetlensége erről árulkodik), akiknek élmény az ilyen film, de hiszem azt, hogy ez azért is van, mert nem adnak neki esélyt. Pedig kimondottan érdekes, hiszitek vagy sem, egy percig nem lehet rajta unatkozni. Egy moziba szánt dokumentumfilmnél azért ügyelnek arra, hogy a néző érdeklődését fenntartsák, ez pedig különösen igaz a Művészet templomai-szériára. Nem tudok mást mondani, csak a legjobb szívvel ajánlani. Egy próbát mindenképp megér.

 
Wesleyvep   2018. 03. 01.

Abszolút minden igényt kielégítő dokumentumfilm, ami engem teljesen lenyűgözött. Szinte alig maradt bennem megválaszolatlan kérdés, mégis nagyon inspiráló volt számomra, hogy mélyebben is el akarjak merülni a témában.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.