53% 39 szavazat
Kung Fu Zohra

Kung Fu Zohra

Kung Fu Zohra
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
26
Szereplők (26)
12
Képek (12)
4
Videók (4)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

A tanárként dolgozó Zohra meg van győződve arról, hogy egy válóper teljesen összetörné kislánya szívét, így annak ellenére sem hagyja el Omart, hogy a férfi rendszeresen erőszakosan viselkedik vele.

Rövidesen azonban találkozik Chang Sue-vel, a gimnázium őrével, akiről kiderül, hogy… Több


Forgatókönyvíró: Mabrouk El Mechri
Ország: Franciaország, Belgium
Premier (HU): 2022.06.23. | Telekom TVGO (2022.09.22.)
Forgalmazó: ADS Service

Hol nézheted

Sabrina Ouazani
Sabrina Ouazani
Sabrina Ouazani
Sabrina Ouazani
Ramzy Bedia
Sabrina Ouazani
Eye Haidara
Sabrina Ouazani
Sabrina Ouazani
Sabrina Ouazani
Ramzy Bedia
 
2022.07.02 Eastern79

legújabb vélemény

A búzadara nem üt vissza

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A cím kissé megtévesztő, hiszen itt nem a harcművészeten van a hangsúly. A komoly téma ellenére pedig egy meglehetősen unalmas alkotás lett belőle. Túl komolytalan lett ahhoz, hogy érdemben hozzátegyen a családon belüli erőszak témájához , hiszen Zohra története nem nélkülözi a szokásos kliséket, harcművészeti filmnek pedig végképp nem nevezném, ugyanis csak az utolsó tíz percben láthatunk küzdelmet, az sincs túl ötletesen megkoreografálva. A nyolcvanas éveket idéző hangeffektek pedig csak rontanak az összképen. Valahogy nem sikerült összehangolni a mondanivalót a tartalommal és a látvánnyal, mindenesetre azoknak erőt adhat, akik hasonló cipőben járnak.

0
 
2022.07.01 Candy

Komoly téma

Szeretem a francia filmeket, leginkább a vígjátékokat, viszont ez a film igazi életszagú, mindenféle hollwoodi klisé nélküli. Bár, valjuk be, ha a színésznő ismert, a zene ütős lenne, mint ahogy Zhora ütései, akkor biztos vagyok benne, hogy tömegeket vonz, hisz a családon belüli erőszak és a heppiend sikere mindig borítékolható egy hasonló filmben. Itt viszont a valóságot kapjuk meg. Biztosan sokan magukra ismernek, a cselekvőképtelenség, a hezitálás, a gyerekvédelem és hasonló szituációk miatt. Nehéz helyzet és biztosan nehéz belőle kikecmeregni, ha már jelen van az életünkben. Jó film, számomra hitelesen van játszva mind a színészek, mind a forgatókönyv által. Azért egy duplatalpas befigyel néha.

0
 
2022.06.24 DarkMoss

Ez a film egyszerre volt minden, de összességében túl sok volt. Nagyon frusztráló ez a történet, valahogy úgy éreztem, hogy lelkileg nem álltam rá készen, de igazából maga a mondanivaló is eléggé el van kenve.

0
 
2022.06.23 milefoton

Úgy érzem, hogy ez egy eléggé komoly film is lehetett volna, de az egész túlságosan didaktukussá vált. Ezt eléggé sajnálom.

0

A film összbevétele 293 188 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 190 295 forintot termelt. A hazai mozik összesen 662 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

A rendező, Mabrouk El Mechri egy korábbi interjúban elmondta, hogy Zhora karakterét saját kislánya inspirálta.Szerző: csd

#2