Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
43%

Kung Fu Zohra (2021)

Kung Fu Zohra
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
4
Videók

Galéria (12)

Sabrina Ouazani
Sabrina Ouazani
Sabrina Ouazani
Sabrina Ouazani
Ramzy Bedia
Sabrina Ouazani
Eye Haidara
Sabrina Ouazani
Sabrina Ouazani
Sabrina Ouazani
Ramzy Bedia

Videók (4)

 
Eastern79   2022. 07. 02.

legújabb vélemény

0
A búzadara nem üt vissza

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A cím kissé megtévesztő, hiszen itt nem a harcművészeten van a hangsúly. A komoly téma ellenére pedig egy meglehetősen unalmas alkotás lett belőle. Túl komolytalan lett ahhoz, hogy érdemben hozzátegyen a családon belüli erőszak témájához , hiszen Zohra története nem nélkülözi a szokásos kliséket, harcművészeti filmnek pedig végképp nem nevezném, ugyanis csak az utolsó tíz percben láthatunk küzdelmet, az sincs túl ötletesen megkoreografálva. A nyolcvanas éveket idéző hangeffektek pedig csak rontanak az összképen. Valahogy nem sikerült összehangolni a mondanivalót a tartalommal és a látvánnyal, mindenesetre azoknak erőt adhat, akik hasonló cipőben járnak.

 
Candy   2022. 07. 01.

0
Komoly téma

Szeretem a francia filmeket, leginkább a vígjátékokat, viszont ez a film igazi életszagú, mindenféle hollwoodi klisé nélküli. Bár, valjuk be, ha a színésznő ismert, a zene ütős lenne, mint ahogy Zhora ütései, akkor biztos vagyok benne, hogy tömegeket vonz, hisz a családon belüli erőszak és a heppiend sikere mindig borítékolható egy hasonló filmben. Itt viszont a valóságot kapjuk meg. Biztosan sokan magukra ismernek, a cselekvőképtelenség, a hezitálás, a gyerekvédelem és hasonló szituációk miatt. Nehéz helyzet és biztosan nehéz belőle kikecmeregni, ha már jelen van az életünkben. Jó film, számomra hitelesen van játszva mind a színészek, mind a forgatókönyv által. Azért egy duplatalpas befigyel néha.

 
DarkMoss   2022. 06. 24.

0

Ez a film egyszerre volt minden, de összességében túl sok volt. Nagyon frusztráló ez a történet, valahogy úgy éreztem, hogy lelkileg nem álltam rá készen, de igazából maga a mondanivaló is eléggé el van kenve.

 
milefoton   2022. 06. 23.

0

Úgy érzem, hogy ez egy eléggé komoly film is lehetett volna, de az egész túlságosan didaktukussá vált. Ezt eléggé sajnálom.

A film összbevétele 293 188 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 190 295 forintot termelt. A hazai mozik összesen 662 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A rendező, Mabrouk El Mechri egy korábbi interjúban elmondta, hogy Zhora karakterét saját kislánya inspirálta.

(csd)