Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
Videók
 
Norbert93   2019. 05. 18.

Hát valahogy ez az anime sem tudott megfogni,a tipikus mester-tanítvány vagy szolgáló-gazda szembenállása kicsit már elcsépelt téma, s ezen belül nem is tudott semmi extrát nyújtani. A kötelezőt hozta, de azon felül nem igazán tudnék olyat mondani, ami megfogott volna az animében.

 
Megamovie   2016. 02. 20.

A történet szerint Ciel Phantomhive gróf eladta a lelkét egy démoni komornyiknak Sebastiannak . Az alku értelmében Sebastiannak megkell védenie a grófot és segítenie kell megtalálnia szülei gyilkosát,cserébe amikor a gróf elhalálozik Sebastian elfogyaszthatja a lelkét.Összességében ez az egyik kedvenc animém tetszik a gótikus látványvilága,az akciók nagyon látványosak már a gore szintjét súrolják és ami a legfontosabb nagyon jól működnek a szereplők (nem csak a főszereplőpáros hanem a mellékszereplők is pl a fegyvermániás kertész,Grell,Undertaker).


 
Miss Rika   2015. 06. 16.

Ez már tipikusan az az anime ami elég komor hangulattal rendelkezik. Poénokban sincs hiány de ne olyat várjunk mint más művekben. Itt tényleg éreztetik a nézővel, hogy nem dajka meséről van szó.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.