Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
90%

A halállista (2006-2007)

Death Note: Desu nôto
Filmadatlap
 
51
Szereplők
9
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
Kanyi   2020. 12. 21.

legújabb vélemény

0

A sorozat logikája és gondolkodása zseniális, továbbá nem hagyja, hogy a néző ráunjon a történetre, folyamatosan fenntartja a figyelmet, és ez az egyik legnagyobb erénye.

 
Megamovie   2016. 02. 25.

1

A történet szerint Yagami Light egy magába forduló egyetemista egy nap talál egy naplót amiről kiderül hogy egy halálisten halálistája. Light időközben kitapasztalja a lista használatát(bele kell írni az illető teljes nevét és meg kell határozni a ha... több»


 
Vágottszemű   2019. 02. 06.

0

Nekem tetszett az anime. Egyik legjobb nyomozós anime. A halállista ötlete is zseniális. Mindenképp megéri megnézni egyszer az életben. Ez egy alap anime.

 
Oliver.guy_   2020. 12. 19.

0

Nagyon jó anime. Egyedi történettel, egyedi és jól megrajzolt karakterekkel, valamint nagyon jó zenékkel. Izgalmas és fordulatos a cselekmény, fenntartja az érdeklődést. Mindenkinek ajánlom, aki kedveli a műfajt.

 
Zsolti01   2019. 06. 17.

0

Zseniális, a legjobb animék egyike, tele fordulatokkal, nyomozással, minden ami egy zseniális animéhez szükséges. Nem lehet leírni szavakkal, mennyire jó ez az anime.

 
Kicc   2016. 02. 28.

0

Ez a film sokat nem tesz hozzá az animéhez (sőt, szerintem mondhatjuk azt, hogy semmit nem tesz hozzá), ugyanakkor hasznos lehet, ha nosztalgiázna egyet az ember, szeretné feleleveníteni a történéseket, ugyanakkor viszont nincs kedve sok-sok órányi a... több»

 
Tothem   2019. 03. 24.

0

Az animék világa elég zárt és sokmindenben más, mint az, amikhez szoktak itt az emberek. A halállista viszont tökéletesen érthető azok számára, akik hajlandók elvonatkoztatni attól, hogy ez egy "rajzfilm". SPOILER: A történet alapja, a halállista és... több»

Galéria (21)

Videók (1)

 
Ha kedvet kaptatok hozzá, vagy új szemlélettel ajándékoztalak meg benneteket, kérlek jelezzétek, de szívesen olvasom a ti észrevételeiteket is az animével kapcsolatban. Addig is azzal szeretném zárni az értekezésemet, hogy ez egy igazi ötcsillagos sorozat, így az összes epizódjával együtt.
Értékelés: 10/10 több»
 
Alapvetően kevés olyan sorozatot vagy filmet tudok felidézni, amit többször is szívesen megnéztem. Kivételek azért akadnak, és a Death Note egyértelműen közéjük tartozik. Idén éppen az ösztönzött a sorozat újranézésére, hogy a Netflix feldolgozta egy egész estés film formájában. Így a kritikám második része a legújabb adaptációról fog szólni. Úgy gondolom, hogy ez egy maradandó alkotás. Aki teheti mindenképpen nézze meg, nem fog csalódni.

8/10 több»