Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Mesék a kriptából (1989-1996)

Tales from the Crypt
Filmadatlap
 
263
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
JRD   2022. 03. 16.

legújabb vélemény

2
Ha szeretsz kicsit borzongani...

Nem mai csirke a sorozat. Az alapja egy régi képregény. Mivel szeretem az ilyen filmeket, sorozatokat, ezért egyik kedvencem. Minőségétől függetlenül. Mert engem szórakoztat. Szóval, még ha nem is mai gyártás és nem is mai technika, érdemes megnézni! De döntsd el magad! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Én gyerekként még nem ismertem ezt a sorozatot, majd idősebb koromban szereztem tudomást róla. De még mai szemmel is nagyon ijesztő tud lenni és ebben még volt fantázia.

 
Gauss   2021. 07. 25.

0

Még gyerekkoromban láttam, késő este adták. :) Akkor még nagyon felkapott volt. Imádtam, ahogy kezdődik, az nagyon jó volt. :D

 
Vadgazda   2016. 05. 21.

0

Gyerekként pillantottam bele először és bizony rémálmaim voltak utána, de mivel korán kezdtem horrorokon edződni ez inkább dicséret. Nagyon jó a sztroi és a karakterek kivitelezése, remek színészekkel, csak ajánlható!

 
Mr. Z   2015. 06. 07.

0

Nagyon imádtam. Természetesen nem gyerekkorban láttam hanem felnőtt fejjel de annak ellenére, hogy nem mai gyártás nagyon fantáziadúsnak tartom és hátborzongatónak is. Ezekben a történetekben van félelem és brutalitás. A csontváz mesélő pedig ritka n... több»

 

A sorozat az ötvenes évekbeli EC Comics képregénysorozatán alapul.

(LionelMessi10)
 

Ezt a sorozatot Mesék a kriptából címmel sugározták Magyarországon.

(rbernadett)