Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83

Mesék a kriptából (1989)

Tales from the Crypt
Filmadatlap
 
263
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 23.

legújabb vélemény

Én gyerekként még nem ismertem ezt a sorozatot, majd idősebb koromban szereztem tudomást róla. De még mai szemmel is nagyon ijesztő tud lenni és ebben még volt fantázia.

 
Vadgazda   2016. 05. 21.

Gyerekként pillantottam bele először és bizony rémálmaim voltak utána, de mivel korán kezdtem horrorokon edződni ez inkább dicséret. Nagyon jó a sztroi és a karakterek kivitelezése, remek színészekkel, csak ajánlható!


 
Mr. Z   2015. 06. 07.

Nagyon imádtam. Természetesen nem gyerekkorban láttam hanem felnőtt fejjel de annak ellenére, hogy nem mai gyártás nagyon fantáziadúsnak tartom és hátborzongatónak is. Ezekben a történetekben van félelem és brutalitás. A csontváz mesélő pedig ritka nagy kedvencem volt, persze bábú meg minden de akkor is, ritka jól el volt játszva és ez a lényeg.

 

A sorozat az ötvenes évekbeli EC Comics képregénysorozatán alapul.

(LionelMessi10)
 

Ezt a sorozatot Mesék a kriptából címmel sugározták Magyarországon.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.