Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
54

A nevem Thomas (2018)

My Name Is Thomas
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
2
Videók
 
avatar123   2018. 10. 05.

Teljesen középszerű, unalmas és semmitmondó. Sajnos ezek a szavak jutottak az elsőre az eszembe A Nevem: Thomasról. Nem tudom, hogy milyen koncepciónak kellett volna megvalósulnia, de végig azt éreztem, hogy egy sok sebből vérző, gyenge filmet nézek gyerekkorom hősével a főszerepben. Nem tudok 2 csillagnál többet adni.

 
azurou   2018. 10. 04.

Szerintem lehet az ember bármekkora Terence Hill rajongó, attól még ez nem lesz jó film. Hill nem azzal lett népszerű, hogy mekkora színészóriás, és egy ilyen filmben, ahol jól jönne egy-két arckifejezsénél több, ez nagyon látszik. Maradjunk abban, hogy ez három csillag.


 
Gwen_mot   2018. 10. 03.

Én alapból nem vártam sokat ettől a filmtől sokat, de sajnos minden elképzelésemet alulmúlta. Valahogy eltűnt a régi fény ezekből a filmekből. Minden esetre egyszer meg lehet nézni.

 
kodin1   2018. 09. 27.

Annyira jól nézett ki a film előzetes, nem hagyhattam ki, bár szerintem Terence Hill egy kissé mellényúlt ezzel a karakterrel, talán ha nem vállalta volna még a rendezést is emellett. Látszik, hogy ezek az alkotói energiák teljesen eloszlottak, és bár lehet, hogy a saját elképzelései szerint készült el a film, sajnos én nagyon középszerűnek éreztem.

Terence Hill
Eva Basteiro-Bertoli
 
A nevem: Thomas sajnálatos módon összességében egy iszonyat gyenge és ötlettelen katyvasz lett. több»
 
Több évtizednek kellett eltelnie, míg az ország legkedveltebb kékszeműje egy új filmmel jelentkezik a nagyvásznon, így ez még úgy is eseményszámba megy, hogy az alkotás amúgy nem túl elragadó. több»
 

A film legnagyobb részét Almeríában forgatták.

(hp)
 

Röviddel a forgatás befejezése előtt hunyt el Terence Hill jóbarátja és színésztársa, Bud Spencer. Hill A nevem Thomast barátja emlékének ajánlotta.

(hp)
 

A nevem Thomas produceri teendőit Terence Hill fia, Jess Hill látta el.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.