Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
13
Vélemények
21
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

legújabb vélemény

Unalmas,és semmitmondó.Cage sem hiteles a bárgyú képével,teljesen nem odaillő! A történet sem nagy szám.Számomra érthetetlen.Plusz nekem Elisabeth Shue,de ennyi!

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Az alakítások, a képek, a színek, a nyomasztó jazz, a teljes kilátástalanság, a végetnemérő nyomor. Las Vegas és az élet sötét oldala. Kötelező dráma, Nicolas Cage zseniális játékával. 10/10.


 
irongozu   2015. 11. 21.

Nem ez a legszimpatikusabb karaktere Cage-nek. Kétségtelen jól alakítja a magát halálba ivó alkoholistát.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 10.

Egy magát halálos alkoholkúrán tartó ember és egy vegasi prosti drámája Mike Figgis nagyon finom zenéjével. Cage itt meg színész volt, E. Shue pedig a tökéletesen dögös, fáradt, biztonságra vágyó örömlány. Minden a helyén a filmben, én nagyon imádom, 10/9.5.

 
Bog1   2016. 07. 20.

Hát nem éppen a világtörténet legjobb film éve van dolgunk de akkor is arra biztatok mindenkit hogy nézze meg mert érdemes a zene a rendezés szereplők mint mint tökéletesekben Nicolas cage nyilvánvalóan elviszi a hátán a filmet és ez így is van jól a befejezés pedig nagyon erőteljes és akciódús.

 
rhamus   2015. 07. 24.

Egyik kedvenc filmem. Megindító, remek sztori. Mindenképpen érdemes megnézni! Aki szereti a mély érzelmekre erősen ható filmeket azoknak mindenféleképpen tudom eme remek alkotást ajánlani.

 
deneslau   2016. 05. 11.

Nagyon durva, izgalmas, erőteljes film, ami igazából az erős karaktereknek és színészi játéknak köszönhető. Mindvégig fenntartja a figyelmet, beleéli magát a néző a történésekbe, a végletekig húzza az idegeket. Ütős a befejezés.

A film összbevétele 31 968 347 dollár volt (imdb.com).

 

3,6 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Az alapul szolgáló regény írója, John O'Brien miután megtudta, hogy a művéből film készül, két hétre rá öngyilkos lett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Nicolas Cage Oscar díjat kapott a Legjobb férfi alakításért 1996-ban, Elisabeth Shue-t is jelölték legjobb női főszereplőnek, a díjat azonban Susan Sarandon kapta.

(ZeroHero)
 

Az egyik ismert alkoholmárka tiltakozott az ellen, hogy a terméküket megjelenítsék a filmben, az ugyanis negatív színben tüntetné fel őket. A filmesek kénytelenek voltak retusálni az üvegek címkéit a felvételeken.

(ps)
 

Ben egyszer sem eszik a filmben, csak úgy, mint a legtöbb alkoholista, aki vagy elfelejt enni, vagy pedig nem bírja leküzdeni a falatokat.

(ps)
 

Néhány utcai jelenet leforgatására nem volt engedélyük, ezért nagyon siettek. Vannak jelenetek, amiket csak egyszer vettek fel, és elsőre sikerültek is.

(ps)
 

Elisabeth Shue a szerepre való felkészülés során több prostituálttal is beszélgetett Las Vegasban.

(ps)
 

Nicolas Cage úgy készült a szerepére, hogy megfigyelte, hogyan vielkedik és beszél ittas állapotban. Ezen kívül alkoholistákat keresett fel, és beszélgetett velük az életükről.

(ps)
 

Mike Figgis nem csak megírta a forgatókönyvet, megrendezte a filmet és megszerezte a filmzenét, de a zenei számok felvételein is tevékenyen részt vett, Figgis ugyanis trombitán és zongorán is játszik.

(ps)
 

A film végleges változatából kihagyták Naomi Campbellt, aki sztárstatisztaként vett részt a forgatásokon.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.