Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
13
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Az alakítások, a képek, a színek, a nyomasztó jazz, a teljes kilátástalanság, a végetnemérő nyomor. Las Vegas és az élet sötét oldala. Kötelező dráma, Nicolas Cage zseniális játékával. 10/10.

 
sabnock666   2019. 09. 03.

Unalmas,és semmitmondó.Cage sem hiteles a bárgyú képével,teljesen nem odaillő! A történet sem nagy szám.Számomra érthetetlen.Plusz nekem Elisabeth Shue,de ennyi!


 
irongozu   2015. 11. 21.

Nem ez a legszimpatikusabb karaktere Cage-nek. Kétségtelen jól alakítja a magát halálba ivó alkoholistát.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 10.

Egy magát halálos alkoholkúrán tartó ember és egy vegasi prosti drámája Mike Figgis nagyon finom zenéjével. Cage itt meg színész volt, E. Shue pedig a tökéletesen dögös, fáradt, biztonságra vágyó örömlány. Minden a helyén a filmben, én nagyon imádom, 10/9.5.

 
Bog1   2016. 07. 20.

Hát nem éppen a világtörténet legjobb film éve van dolgunk de akkor is arra biztatok mindenkit hogy nézze meg mert érdemes a zene a rendezés szereplők mint mint tökéletesekben Nicolas cage nyilvánvalóan elviszi a hátán a filmet és ez így is van jól a befejezés pedig nagyon erőteljes és akciódús.

A film összbevétele 31 968 347 dollár volt (imdb.com).

 

3,6 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Az alapul szolgáló regény írója, John O'Brien miután megtudta, hogy a művéből film készül, két hétre rá öngyilkos lett.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Nicolas Cage Oscar díjat kapott a Legjobb férfi alakításért 1996-ban, Elisabeth Shue-t is jelölték legjobb női főszereplőnek, a díjat azonban Susan Sarandon kapta.

(ZeroHero)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.