47% 81 szavazat
A leszámolás

A leszámolás

Loin du périph
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
12
Szereplők (12)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
6
Cikkek (6)
Fórum
Lejátszás

Hol nézheted

Omar Sy
Laurent Lafitte
Izïa Higelin
Omar Sy
Laurent Lafitte
Omar Sy
Laurent Lafitte
Izïa Higelin
Omar Sy
Laurent Lafitte

FILMINFÓ

Diakité és Monge rendőrök, akik teljesen ellentétes személyiségekkel rendelkeznek. Váratlanul egy nagyszabású bűnügy felderítése közben kerülnek egy csapatba.

(Hupka Adrián)

Rendező: Louis Leterrier
Forgatókönyvíró: Stéphane Kazandjian
Ország: Franciaország
Premier: 2022.05.06. | Netflix (2022.05.06.)
 
2022.08.21 Piedone

legújabb vélemény

Louis de Funes

Aki szereti a régi klasszikus francia, mai szemmel bugyuta, de pont ezért szerethető filmvígjátékokat (Louis de Funes, stb.), az nagyon fogja szeretni. Aki nem ismeri, vagy nem szereti ezt a szubkultúrát, ami előtt tiszteleg stílusában ez a film, az csalódni fog. Egyes kritikák a Sy eddigi filmjeiből ismert komoly színészi teljesítményt várták/hiányolták, vagy a kétezres évek akciófilmjeiből ismert jeleneteket. Ez persze nincs, ahogyan a Piedone filmekben sincs ilyen. Mégis egy generáció szereti azokat is.

1
 
2022.05.08 Fikatours_blogger

Infantilis

Látszott, hogy inkább a humorra helyezték a hangsúlyt, mint egy eredeti krimi-történet megírására. Ez viszont elég gyermetegre sikerült. A fotelben ülve is szekunder szégyenem támadt a burleszk-jelenetek láttán.

0
 
2022.05.09 Lóri Ádámcsik

Jobbat vártunk

Valahogy nagyon bugyuta lett a film. Ha nem lenne benne Omar Sy, még ennyit se kapna szerintem.

0
 
2022.05.22 Sebes Gábor Nézhetetlen

Hihetetlen

Ha valaki egy kifejezetten primitív, hiteltelen történetet akar nézni, nyálas és ostoba színészi játékokkal, tökéletesen hihetetlen. Eh, minden az. Elvesztegetett másfél óra. Benne van életem 5 legrosszabb filmje között. Az egyetlen korrekt a magyar szinkron.

0
 
2022.05.08 BloodyMary

Ez valahogy nagyon nem azt hozta, amit vártam tőle. A humora lett legfőképp silány, ami egy vígjátéknál azért elég rossz összképet fest. Tökéletesen kihagyható, gyenge produkció.

0
 

A leszámolásban hallhatjuk, hogy a két zsaru már dolgozott korábban együtt. Nos, erre bizonyíték is van, hiszen a két karakter, a 2012-es A külváros mélyén c. filmben dolgozott először együtt. Szerző: BRANTON

#1