Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
42%

A leszámolás (2022)

Loin du périph
Filmadatlap
 
12
Szereplők
7
Vélemények
4
Képek
1
Videók

Galéria (4)

Omar Sy
Laurent Lafitte
Izïa Higelin
Omar Sy
Laurent Lafitte
Omar Sy
Laurent Lafitte
Izïa Higelin
Omar Sy
Laurent Lafitte

Videók (1)

 
Sebes Gábor Nézhetetlen  2022. 05. 22.

legújabb vélemény

0
Hihetetlen

Ha valaki egy kifejezetten primitív, hiteltelen történetet akar nézni, nyálas és ostoba színészi játékokkal, tökéletesen hihetetlen. Eh, minden az. Elvesztegetett másfél óra. Benne van életem 5 legrosszabb filmje között. Az egyetlen korrekt a magyar szinkron.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 05. 09.

0
Jobbat vártunk

Valahogy nagyon bugyuta lett a film. Ha nem lenne benne Omar Sy, még ennyit se kapna szerintem.

 
Fikatours_blogger   2022. 05. 08.

0
Infantilis

Látszott, hogy inkább a humorra helyezték a hangsúlyt, mint egy eredeti krimi-történet megírására. Ez viszont elég gyermetegre sikerült. A fotelben ülve is szekunder szégyenem támadt a burleszk-jelenetek láttán.

 
BloodyMary   2022. 05. 08.

0

Ez valahogy nagyon nem azt hozta, amit vártam tőle. A humora lett legfőképp silány, ami egy vígjátéknál azért elég rossz összképet fest. Tökéletesen kihagyható, gyenge produkció.

 
dudusch   2022. 05. 11.

0
50 percig bírtam...

Omar Sy miatt kezdtem el nézni, de még miatta sem voltam képes szenvedni. :( Erőltetett poénok, ostoba párbeszédek, béna helyzetek. Kár volt az időért, amit rápazaroltam.

 
SunnyM   2022. 05. 06.

0

A film koncepciója sokkal érdekesebbnek hangzik, mint amilyen valójában. Az igazsághoz tartozik, hogy Leterrier-nek sikerül néhány szerényen izgalmas üldözési jelenetet is bemutatnia, köztük egyet, amely egy lézerharc-pályán kezdődik, majd egy bowlin... több»

 
Tamás   2022. 05. 07.

0

A legklisésebb film, amit valaha láttam, annyira kiszámítható, hogy az már fáj. Nagy kár, hiszen a szereplők tulajdonképpen elég ügyesek, és a cselekmény sem rossz.