Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

Cseles akciófilm, persze a kötelező romantikus szál sem hiányozhat, de itt ez kifejezetten jólesett a filmben. Furcsáltam is amikor azt mutatják, hogy visszavonultak, persze nem sokra rá kiderül, hogy már meg is van a célpont a paradicsomban.

 
Artemisia   2018. 12. 03.

A szerelem a legnagyobb kincs

Tipikus hollywood-i szájízű, kissé szirupos alkotás, ahol pl. a párocska közti konfliktusok fő oka, hogy a nő nem akar részt venni az egyik legértékesebb gyémánt elrablásában, noha az egész életüket és jólétüket a szorgos gyémántrablásnak köszönhetik, és ahol a bűnöző és az utána nyomozó FBI-tiszt együtt horgásznak, italoznak, búvárkodnak, illetve a világ legprofibb bűnözője, miután átverik és ellopják tőle a gyémántot, mindössze annyit reagál, hogy távirányítja a "tolvaj" autóját. Szóval a címe ellenére elsősorban romantikus-vígjáték, az akciófilm titulus túlzás, hiszen nem a szokásos gyémántrablós, pl. az Ocean's-filmek hangulatát adja és akciószintjét hozza, hanem inkább könnyebb, enyhén sablonos alkotás a főszereplő, Max lelki válságáról, ahogy őrlődik a hőn áhított gyémánt és a szeretett nő között - naná, hogy a film végi tanulság pedig az , hogy a szerelem a legnagyobb kincs. Mindezek ellenére működik a film, mert a sablonos mondanivalót a rendező igényes kivitelezéssel, jó információ-adagolással, apró, de érdekes fordulatokkal, nagyszerű poénokkal ellensúlyozta, teljesen kimaxolta a filmmentő rendezői fortélyokat; Brett Ratner amúgy is a súlytalan szórakotatás mestere (lásd a 3 részt is megélt Csúcsformában filmek). De lévén minden film lelke a szereplői, ezt a filmet is a nagyszerű szereplőgárda koronázza meg; Salma Hayek és Pierce Brosnan tökéletes páros, és a játéku... több»


 
Filmelemző   2018. 04. 29.

A Csúcsformában és X Man filmeket rendező Brett Ratner remek akció-vígjátékot rakott össze, melyben Pierce Brosnan és Woody Harrelson óriási párost alkotnak, Salma Hayek pedig végtelenül szexi. Jók az egzotikus helyszínek, poénosak a karakterek és vitriolosak a párbeszédek. A gond a matiné jelleggel van: kevés az igazi akció és a hiteles - komoly konfliktus. Értékelés: 7 10 pont.

 
WaldyxMan   2016. 10. 07.

Oké, Pierce Brosnan nem igazán egy jó színész, ezt eddig is tudtuk. De ez a film egy óriási klisé, olyan, mintha összezsúfolták volna az összes kaland és tolvajfilmek sémáit ebbe az egybe.

 
Firencz   2016. 04. 01.

Jó kis film, mondjuk Edward Norton nem tudom hogy került bele. :) Mindenesetre izgalmas volt és fordulatos. Ajánlom mindenkinek!

 
sadis   2014. 12. 08.

Igazi szenvedélyes és akció dús film. Kicsit James Bond beütése van, de talán azért mert Pierce Brosnan és Salma Hayek nem több egy karakterszínésznél.

A film összbevétele 61 347 797 dollár volt (imdb.com).

 

A stúdió és a producerek is egyetértettek abban, hogy Max Burdett szerepét Pierce Brosnannek kell eljátszania.

(rbernadett)
 

Chris Tucker és Jackie Chan részére felajánlottak egy cameoszerepet, amely szerint amerikai rendőröket alakítottak volna (utalván a Csúcsformában sorozatra, amit szintén Brett Ratner rendezett), de nem fogadták el.

(rbernadett)
 

A kosárlabdameccsen a rendező nagyszülei ülnek Max mögött.

(rbernadett)
 

A filmet 60 nap alatt forgatták le.

(rbernadett)
 

Néhány tengerparti jelenet forgatásánál annyira hideg volt, hogy látszott a színészek lehelete.

(rbernadett)
 

Max and Lola házát a semmiből építették fel a tengerparton.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.