Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

0

Cseles akciófilm, persze a kötelező romantikus szál sem hiányozhat, de itt ez kifejezetten jólesett a filmben. Furcsáltam is amikor azt mutatják, hogy visszavonultak, persze nem sokra rá kiderül, hogy már meg is van a célpont a paradicsomban.

 
Artemisia   2018. 12. 03.

3
A szerelem a legnagyobb kincs

Tipikus hollywood-i szájízű, kissé szirupos alkotás, ahol pl. a párocska közti konfliktusok fő oka, hogy a nő nem akar részt venni az egyik legértékesebb gyémánt elrablásában, noha az egész életüket és jólétüket a szorgos gyémántrablásnak köszönhet... teljes kritika»


 
Filmelemző   2018. 04. 29.

0

A Csúcsformában és X Man filmeket rendező Brett Ratner remek akció-vígjátékot rakott össze, melyben Pierce Brosnan és Woody Harrelson óriási párost alkotnak, Salma Hayek pedig végtelenül szexi. Jók az egzotikus helyszínek, poénosak a karakterek és vi... több»

 
WaldyxMan   2016. 10. 07.

0

Oké, Pierce Brosnan nem igazán egy jó színész, ezt eddig is tudtuk. De ez a film egy óriási klisé, olyan, mintha összezsúfolták volna az összes kaland és tolvajfilmek sémáit ebbe az egybe.

 
Firencz   2016. 04. 01.

0

Jó kis film, mondjuk Edward Norton nem tudom hogy került bele. :) Mindenesetre izgalmas volt és fordulatos. Ajánlom mindenkinek!

 
sadis   2014. 12. 08.

0

Igazi szenvedélyes és akció dús film. Kicsit James Bond beütése van, de talán azért mert Pierce Brosnan és Salma Hayek nem több egy karakterszínésznél.

Galéria (9)

Videók (1)

A film összbevétele 61 347 797 dollár volt (imdb.com).

 

A stúdió és a producerek is egyetértettek abban, hogy Max Burdett szerepét Pierce Brosnannek kell eljátszania.

(rbernadett)
 

Chris Tucker és Jackie Chan részére felajánlottak egy cameoszerepet, amely szerint amerikai rendőröket alakítottak volna (utalván a Csúcsformában sorozatra, amit szintén Brett Ratner rendezett), de nem fogadták el.

(rbernadett)
 

A kosárlabdameccsen a rendező nagyszülei ülnek Max mögött.

(rbernadett)
 

A filmet 60 nap alatt forgatták le.

(rbernadett)
 

Néhány tengerparti jelenet forgatásánál annyira hideg volt, hogy látszott a színészek lehelete.

(rbernadett)
 

Max and Lola házát a semmiből építették fel a tengerparton.

(rbernadett)