Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

Cseles akciófilm, persze a kötelező romantikus szál sem hiányozhat, de itt ez kifejezetten jólesett a filmben. Furcsáltam is amikor azt mutatják, hogy visszavonultak, persze nem sokra rá kiderül, hogy már meg is van a célpont a paradicsomban.

 
Artemisia   2018. 12. 03.

A szerelem a legnagyobb kincs

Tipikus hollywood-i szájízű, kissé szirupos alkotás, ahol pl. a párocska közti konfliktusok fő oka, hogy a nő nem akar részt venni az egyik legértékesebb gyémánt elrablásában, noha az egész életüket és jólétüket a szorgos gyémántrablásnak köszönhet... teljes kritika»


 
Filmelemző   2018. 04. 29.

A Csúcsformában és X Man filmeket rendező Brett Ratner remek akció-vígjátékot rakott össze, melyben Pierce Brosnan és Woody Harrelson óriási párost alkotnak, Salma Hayek pedig végtelenül szexi. Jók az egzotikus helyszínek, poénosak a karakterek és vi... több»

 
WaldyxMan   2016. 10. 07.

Oké, Pierce Brosnan nem igazán egy jó színész, ezt eddig is tudtuk. De ez a film egy óriási klisé, olyan, mintha összezsúfolták volna az összes kaland és tolvajfilmek sémáit ebbe az egybe.

 
Firencz   2016. 04. 01.

Jó kis film, mondjuk Edward Norton nem tudom hogy került bele. :) Mindenesetre izgalmas volt és fordulatos. Ajánlom mindenkinek!

 
sadis   2014. 12. 08.

Igazi szenvedélyes és akció dús film. Kicsit James Bond beütése van, de talán azért mert Pierce Brosnan és Salma Hayek nem több egy karakterszínésznél.

A film összbevétele 61 347 797 dollár volt (imdb.com).

 

A stúdió és a producerek is egyetértettek abban, hogy Max Burdett szerepét Pierce Brosnannek kell eljátszania.

(rbernadett)
 

Chris Tucker és Jackie Chan részére felajánlottak egy cameoszerepet, amely szerint amerikai rendőröket alakítottak volna (utalván a Csúcsformában sorozatra, amit szintén Brett Ratner rendezett), de nem fogadták el.

(rbernadett)
 

A kosárlabdameccsen a rendező nagyszülei ülnek Max mögött.

(rbernadett)
 

A filmet 60 nap alatt forgatták le.

(rbernadett)
 

Néhány tengerparti jelenet forgatásánál annyira hideg volt, hogy látszott a színészek lehelete.

(rbernadett)
 

Max and Lola házát a semmiből építették fel a tengerparton.

(rbernadett)