A legjobb vígjátékok, amiket MOST nézhetsz a Netflixen magyarul

A nevetés gyógyír mindenre, ezért imádja mindenki a vígjátékokat. Ma, a streaming aranykorában szerencsére minden csatornán bőségesen el vagyunk látva velük.

A Netflix számos saját gyártású vígjátékot is kínál, amelyek között szép számmal akadnak egészen jó komédiák is. Ilyen a közelmúltban debütált Eskövők ideje is, amire most rá vannak kattanva az emberek. De most mutatjuk a platform legjobbjait, amelyek szintén mind a Netflix saját készítésű komédiái, és a maguk módján mind másképp nagyon viccesek. Ha pedig valamelyikre kedvet kaptál az ajánlónk alapján, látogass el a mafabos adatlapra, és a 'Lejátszás a Netflixen'-mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

#13

60 Esküvők ideje  (2022)

(1)

romantikus | vígjáték

Netflix

A szüleik nyomására Asha és Ravi úgy tesznek, mintha randiznának egymással, ám végül valóban egymásba szeretnek.

Miután felbontotta eljegyzését, hátrahagyta sikeres banki karrierjét a városban, és New Jerseybe költözött, hogy új életet kezdjen, Asha (Pallavi Sharda) nem is érezhetné magát élettel telibbnek. Édesanyja viszont úgy gondolja, hogy legidősebb lánya egy életre szóló boldogságról marad le, ha nem fordítja el a figyelmét az új startup munkájáról, és helyette a férjkeresésre összpontosít. Asha édesanyja saját kezébe veszi a dolgokat, és létrehoz egy online társkereső profilt, hogy összehozza Ashát a "tökéletes" párral. Ekkor tűnik fel a színen Ravi (Suraj Sharma), vagy inkább Ravi szülei, akiknek pontosan ugyanez az elképzelésük van a fiukkal kapcsolatban. Asha és Ravi vonakodva belemennek a találkába, de az első randevújuk kudarcba fullad, és hamar rájönnek, hogy mindketten látszólag máshol tartanak az életükben. Miután rájön, hogy az anyja könyörtelen és nem adja fel, Asha egy olyan tervet javasol Ravinak, amivel mindketten nyernek: egy színlelt kapcsolatot, hogy átvészeljék a közelgő esküvői szezont. A következő három hónapon keresztül Asha és Ravi lassan rájönnek, hogy talán több közös van bennük, mint gondolnák. Talán a szüleik mégiscsak rájöttek valamire. Habkönnyű romantikus vígjáték, ami a műfaj kedvelőinek remek választás lehet.
#12

vígjáték

Netflix

Zach Galifianakis kultikus beszélgetős műsora egy körútra indul, amely során továbbra is meginterjúvolja a legnagyobb sztárokat.

Egész estés mozi Zach Galifianakis beszélgetős műsorának turnéjáról, amelyben olyan sztárokkal készít interjút, mint Bruce Willis, Keanu Reeves vagy Benedict Cumberbatch. Különleges film, amihez nem sok foghatót lehet mondani, de a kínosságából ered a fergetegessége is.
#11

64 Bosszúra készen  (2022)

(7)

vígjáték

Netflix

Drea és Eleanor megegyeznek abban, hogy elintézik egymás zaklatóit, akik pokollá teszik mindennapjaikat. több»

Drea (Camila Mendes) a gimnáziumi éveinek csúcsán van, ő a suli legmenőbb csaja, amikor az egész élete a feje tetejére áll, miután szexvideója kiszivárog, melyet látszólag a barátja és az iskola 'királya', Max (Austin Abrams) hozott nyilvánosságra. Eleanor (Maya Hawke) egy különc, népszerűtlen új diák, aki dühösen veszi tudomásul, hogy mostantól együtt kell iskolába járnia régi zsarnokával, Carissával (Ava Capri), aki 13 éves korukban csúnya pletykát indított róla a nyári táborban. Az események váratlan összejátékaként Drea és Eleanor valószínűtlen barátságot kötnek, hogy bosszút álljanak azokon, akik megalázták őket. A film nagyszerű fogadtatásban részesült mind a nézők, mind a kritikusok körében. A thrillerek és a vígjátékok kedvelőinek is érdemes próbát tenni vele.
#10

68 Gyagyás gyilkosság  (2019)

(29) (15)

akció | krimi | misztikus | romantikus | vígjáték

Egy New York-i zsaru Európába utazik feleségével, hogy ismét felélesszék szerelmük tüzét. Romantikus légyott helyett azonban halálos veszélybe kerülnek, mikor meggyanúsítják... több»

Adam Sandler és Jennifer Aniston főszereplésével készült ez a krimi-vígjáték, amely Agatha Christie legjobb regényeit idézi - persze Adam Sandler féle humorba csomagolva. Egy házaspár a nyaralás során egy gyilkosság elsőszámú gyanúsítottjává válik. Innen pedig szépen felépíti a film a fordulatos sztorit, ami humorral van kikövezve.
#9

romantikus | vígjáték

Netflix

Két gyerekkori jóbarát felnőttként rádöbben, hogy szerelmesek egymásba. több»

Sasha és Marcus gyerekkori jóbarátok, akiket felnőttként ismét egymáshoz sodor az élet. Rájönnek, hogy szerelmesek egymásba, de ez sok bonyodalommal jár. A film egyik legjobb jelenete, amiben Keanu Reeves saját maga öntelt változatát alakítja, de messze nem csak ezért kötelező megnézni.
#8

akció | krimi | misztikus | romantikus | thriller | vígjáték

Netflix

Egy szakítás szélén egyensúlyozó pár akarata ellenére részesévé válik egy rejtélyes és legalább olyannyira nevetséges gyilkossági ügynek. Ahogyan egyre közelebb kerülnek... több»

Egy pár kapcsolata már a szakítás szélére sodródott, amikor egy éjszaka egy rejtélyes gyilkossági ügy kellős közepébe csöppennek. Hogy mentsék a bőrüket, nekik kell kideríteniük a gyilkos kilétét, de közben saját magukat is jobban megismerik. Kumail Nanjiani és Issa Rae remek párost alkotnak, akiket öröm nézni. És igen, nagyon viccesek is.
#7

vígjáték | zenés

Netflix

Két feltörekvő zenész, Lars Ericksson (Will Ferrell) és Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams) lehetőséget kap, hogy a világ legnagyobb énekversenyén képviselje Izlandot. Végre... több»

Két izlandi gyerekkori barát - akiket Will Ferrell és Rachel McAdams alakít - csúnyán lebőg az Eurovíziós Dalfesztivál helyi előválogatóján. Ám amikor az összes többi versenyző egy balesetben meghal, automatikusan őket küldik a fesztiválra, hogy képviseljék Izlandot. Nem biztos, hogy mindenkinek bejön a humora, de ha rákapsz, akkor remekül fogsz szórakozni.
#6

75 A nevem Dolemite  (2019)

(4)

dráma | életrajzi | vígjáték

Netflix

Az Oscar-díjas Eddie Murphy főszereplésével a film az élő legendának, Rudy Ray Moore-nak állít portét. A komikus rapper minden negatív hangot megcáfolt, amikor vicces,... több»

A film a legendás komikus, színész és rapper-szövegíró, Rudy Ray Moore életének állít emléket. Gyakran obszcén és polgárpukkasztó szövegei és egyedi stílusa miatt nevezték a rap keresztapjának is, filmes karrierjét pedig Dolemite nevű karaktere határozta meg. A filmben Eddie Murphy játssza a főszerepet, és talán nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy élete alakítását hozza.
#5

78 Fontos vagy nekem  (2020)

(28) (5)

krimi | thriller | vígjáték

Netflix

Marla Grayson törvényes gondviselőként dolgozik, azonban tisztességtelen és nemtörődöm módszereivel idős embereket forgat ki teljes vagyonukból. Rövidesen nem kis fába vágja a... több»

Marla abból él, hogy törvényes gondviselőként aljas módszerekkel kiforgatja vagyonukból az idős embereket. Csakhogy az elsőre teljesen ártatlannak tűnő következő áldozatáról kiderül, hogy még nála is sokkal furfangosabb. Egy igazán sötét humorú film két nagyszerű főszereplővel.
#4

dráma | romantikus

Netflix

Egy kamasz lány titkos szerelmeslevelein keresztül belepillanthatunk magánéletébe.  több»

Hamisítatlan romantikus tini-vígjáték, amelynek középpontjában egy teljesen átlagos tinilány áll. Minden fiúnak szerelmes levelet írt, aki valaha tetszett neki, de ezeket gondosan elrejtette. Vagyis nem annyira gondosan, mert egy nap az összes levél a címzettekhez kerül. Egyszerre humoros és romantikus, a lehető legtöbb bájjal.
#3

animáció | családi | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

A filmekből jól tudjuk, ha egy átlagos család tagja vagy, jobb ha felkészülsz, ugyanis előbb-utóbb hatalmas veszélybe keveredsz, és olyan események láncolatának részesévé... több»

Az animációs film egy kissé szétcsúszott család kalandját meséli el, akiket épp út közben ér egy mesterséges intelligencia életre kelése és emberiség elleni inváziója. Egyedül Mitchellék vehetik fel a harcot a robotok ellen. Hatalmas szíve van, remek humora és egyszerre foglalkozik örökérvényű témákkal és aktuális problémákkal.
#2

családi | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor kiderül, hogy egy Ernest nevű szellem kísérti új otthonukat, Kevin családja egyik napról a másikra a közösségi média szenzációjává válik. De amikor Kevin és Ernest... több»

A 2023-as amerikai természetfeletti horror-vígjátékot Christopher Landon írta és rendezte, Geoff Manaugh 2017-es "Ernest" című novellája alapján. A filmben olyan színészek játszanak, mint David Harbour, Jahi Winston, Tig Notaro, Jennifer Coolidge és Anthony Mackie. Bár a kritikusok nem fogadták túlságosan lelkesen a filmet, a közönség alapvetően pozitívan fogadta a humoros szellemtörténetet.
#1

dráma | misztikus | musical | romantikus | vígjáték | western

Netflix

Az oregoni vasút két főnökének története összefonódik egy nő történetével, aki segítséget vár az egyiküktől, a másikukhoz azonban akár feleségül is menne. több»

Igazi sztárparádét felvonultató vígjáték egy éneklő cowboyról. Ennél sokkal többet aligha lehet elmondani róla. A Coen-fivérek egy zseniális filmet tettek le az asztalra, már nem először. Kihagyhatatlan darab.