Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Bosszúra készen (2022)

Do Revenge
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Camila Mendes
Camila Mendes
Maya Hawke
Maya Hawke
Camila Mendes
Camila Mendes
Sophie Turner
Maya Hawke
Maya Hawke
Camila Mendes
Camila Mendes
Maya Hawke

Videók (1)

 
Idknw   2022. 09. 22.

legújabb vélemény

1

Harmatgyenge tinifilm, abból is a rosszabb fajta. A feléig bírtam, annyira szétuntam magam rajta. Egyszer sem tudtam mosolyogni, a sztori egy baromság, a szereplők borzalmasak. Maya Hawke rém unalmas karakter, próbál a szülei nyomdokaiba lépni, de ez... több»

 
JRD   2022. 09. 20.

2
Arany Málnára fel

Egy újabb tinifilm közel 30 évesekkel eljátszatva. Felnőttet játszó kamaszok, akiknek semmi sem elég szent ahhoz, hogy másokat megkínozzanak vagy jogosnak vélt bosszújukat kivitelezzék. Bugyuta, és már annyira erőlteti a különböző szexuális irányultságot és a hasonló ideológiákat, hogy az ember csak röhögni tud rajta. Kicsit emlékeztet a Bajos csajokra vagy a Könnyű nőcskére, de azok legalább hoztak egy bizonyos színvonalat. Nem gondolom, hogy érdemes akár a legcsekélyebb figyelemre is, de mint szoktam volt mondani: nézd meg és ítélt meg magad. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
Adikgashiik   2022. 09. 18.

1
Reménytelen

Ez a film szörnyű. Hát most már ha tetszik, ha nem, el kell lassan fogadni, hogy ilyen mocskokkal tömik ki a szemünket ezentúl. 20 sz*r filmre jut majd egy jó, meg 4 tűrhető. A film eleje annyira semmitmondó, habos, csillámos unikornisf*ng, hogy kétszer kapcsoltam ki. A ruhák nevetségesek, ráadásul 2x ugyanaz senkin sincs, leszámítva persze az egyenruhát, olyan az egész, mint egy elszabott divatbemutató. Egy lapon nem lehet már ezeket említeni egy 10 dolog amit utalok benned, Spínédzserek, Amerikai pite stb.gimis filmekkel. Amíg a régebbi filmekben az ember tudott valamelyest azonosulni valamelyik szereplővel, vagy beleélni magát a környezetbe, annak itt nyoma sincs. De az is lehet, hogy túl öreg vagyok már ehhez a melóhoz. Queerek, ciszek, lányos fiúk, fiús lányok. Amit a Netflixtől már megszokhattunk. Ráadásul majd két óra kijár ebből a gyönyörből. Senkinek nem tudom ajánlani.

 
Zsolt   2022. 09. 11.

0

Érdekes - az egész összességében nem működik és rossznak mondható, de érdemes megnézni.

 
Gyula Gábor Antal   2022. 09. 17.

0
Tinik

Nem rossz, picsogó tinik elég érdekes történet szállal, lehet rajta nevetni, nem egy Amerikai pite , de nem rossz, a karakterek összeállnak.

 
signroll   2022. 09. 16.

0

Hitchcock egyik klasszikusa találkozik korunk picsogó tinieivel. Szerintem jól sikerült, érdemes megnézni. Szórakoztató és bőven van benne meglepetés.