Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

Bosszúra készen (2022)

Do Revenge
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Camila Mendes
Camila Mendes
Maya Hawke
Maya Hawke
Camila Mendes
Camila Mendes
Sophie Turner
Maya Hawke
Maya Hawke
Camila Mendes
Camila Mendes
Maya Hawke

Videók (1)

 
sptt   2022. 11. 28.

legújabb vélemény

0

Végy egy adag "A csaj nem jár egyedül"-t, egy adag "Vad vágyak"-at, egy adag "Bosszúból jeles"-t, jól Netflixeld össze, tegyél rá egy jó nagy adag 2022-es évet és megkapod a "Do revenge"-et. Szóval, összességében nem lett túl eredeti, és bár általába... több»

 
JRD   2022. 09. 20.

2
Arany Málnára fel

Egy újabb tinifilm közel 30 évesekkel eljátszatva. Felnőttet játszó kamaszok, akiknek semmi sem elég szent ahhoz, hogy másokat megkínozzanak vagy jogosnak vélt bosszújukat kivitelezzék. Bugyuta, és már annyira erőlteti a különböző szexuális irányultságot és a hasonló ideológiákat, hogy az ember csak röhögni tud rajta. Kicsit emlékeztet a Bajos csajokra vagy a Könnyű nőcskére, de azok legalább hoztak egy bizonyos színvonalat. Nem gondolom, hogy érdemes akár a legcsekélyebb figyelemre is, de mint szoktam volt mondani: nézd meg és ítélt meg magad. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
Adikgashiik   2022. 09. 18.

1
Reménytelen

Ez a film szörnyű. Hát most már ha tetszik, ha nem, el kell lassan fogadni, hogy ilyen mocskokkal tömik ki a szemünket ezentúl. 20 sz*r filmre jut majd egy jó, meg 4 tűrhető. A film eleje annyira semmitmondó, habos, csillámos unikornisf*ng, hogy kétszer kapcsoltam ki. A ruhák nevetségesek, ráadásul 2x ugyanaz senkin sincs, leszámítva persze az egyenruhát, olyan az egész, mint egy elszabott divatbemutató. Egy lapon nem lehet már ezeket említeni egy 10 dolog amit utalok benned, Spínédzserek, Amerikai pite stb.gimis filmekkel. Amíg a régebbi filmekben az ember tudott valamelyest azonosulni valamelyik szereplővel, vagy beleélni magát a környezetbe, annak itt nyoma sincs. De az is lehet, hogy túl öreg vagyok már ehhez a melóhoz. Queerek, ciszek, lányos fiúk, fiús lányok. Amit a Netflixtől már megszokhattunk. Ráadásul majd két óra kijár ebből a gyönyörből. Senkinek nem tudom ajánlani.

 
Idknw   2022. 09. 22.

1

Harmatgyenge tinifilm, abból is a rosszabb fajta. A feléig bírtam, annyira szétuntam magam rajta. Egyszer sem tudtam mosolyogni, a sztori egy baromság, a szereplők borzalmasak. Maya Hawke rém unalmas karakter, próbál a szülei nyomdokaiba lépni, de ez... több»

 
Fikatours_blogger   2022. 10. 01.

0

Klasszikus példája a túlírt történetnek. A kevesebb néha több. (Csak, hogy én is elpufogtassak egy frázist.)

 
Zsolt   2022. 09. 11.

0

Érdekes - az egész összességében nem működik és rossznak mondható, de érdemes megnézni.

 
Gyula Gábor Antal   2022. 09. 17.

0
Tinik

Nem rossz, picsogó tinik elég érdekes történet szállal, lehet rajta nevetni, nem egy Amerikai pite , de nem rossz, a karakterek összeállnak.

 
A Do Revenge egy olyan tini thriller-vígjáték, amely mellett majdnem elmentünk, de bepótoltuk. Kritikánkból kiderül, Nektek miért érdemes. több»