Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

The Ballad of Buster Scruggs (2018)

The Ballad of Buster Scruggs
Filmadatlap
 
32
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
elekm90   2019. 12. 19.

legújabb vélemény

Vegyes érzelmeim vannak a Coen fivérek filmjével kapcsolatban, az antológia 6 része közül 3 tetszett (Franco, Waits és Neeson szereplésével), de az első számomra teljesen komolytalan, a másik kettő pedig a csattanóig unalmas volt. Összességében átlagon felüli, de halál témában sokkal jobb antológia az "Eszeveszett mesék". 6/10

 
Milanman   2018. 12. 18.

A Coen testvérek filmjeit általában vagy nagyon szeretni szokták, vagy nagyon nem. Kevés azon nézők száma, akikre semmilyen hatást nem gyakorolnak. Én őszinte hívük vagyok, így talán nem is meglepetés, hogy legújabb western antológiájukat is kedveltem. A tesók már korábban is bizonyították, hogy legyen szó akár korhű (True Grit), akár modern (No Country For Old Men) westernről, nagyon értik a dolgukat, ez talán az egyik legerősebb zsánerük. Persze egy dolog narratívájában egységes, "egy történetes" filmet készíteni és megint más különböző, rövidebb történetekből faragni egy egész estés darabot. Mivel azonban ez kifejezetten a Netflixre készült, összességében még jól is áll neki. A szkeccsfilm műfaja alapján persze kijelenthető, hogy nem minden darabja azonosan magas színvonalú, de az vitathatatlan, hogy a Coenék stílusjegyeit mind magán viseli. Van zseniális és van csak szimplán jó, vagy kedves fejezet is, de az összhatás mindenképpen remek. Akik szeretik a nem vérkomoly, a műfajokat lazábban, helyenként viccesen megközelítő stílust, azok biztos megtalálják a számításukat a "Balladában", akiknek azonban a western egyfajta "szentség", lehet csalódni fognak, de akik ismerik és szeretik a Coenék művészetét, mindenképpen nézzék meg.


 
lauralaura   2019. 03. 10.

Szokásosan elképesztő és nagyon szórakoztató Coen filmet kaptunk. Kreatívak voltak a történetek, egyesek rendkívül fájdalmasak és voltak amik kifejezetten viccesek.

 
Lester69   2018. 11. 29.

Ez nem az új Félszemű.

A Coen testvérek nem tudnak hibázni. Úgy tudják megvenni a nézőket és a kritikusokat, hogy lényegében ugyan arra a sablonra húzzák fel filmjeiket évek óta. Ennek ellenőre jómagam sem hagynám ki egy alkotásukat sem, ez alól az idei, kezdetben sorozatnak induló Ballad of Buster Scruggs sem volt kivétel. Nem mindenki tudna összegyúrni egy többrészes sorozatot egy filmé, azonban az Oscar díjas testvérpárnak ez is sikerült. A menü hat különböző történetet tartalmaz, amik ritka átfogó és feltehetőleg hiteles képet adnak a 19. századi USA hétköznapjairól, mindezt egy maréknyi coen-i humorral fűszerezve és csodálatos képi világgal tálalva. A hat történet mind más és más. Szó van itt szerencséről, s... több»

Tom Waits
Liam Neeson
Bill Heck
Tom Waits
Clancy Brown
Jonjo O\'Neill
Brendan Gleeson
Zoe Kazan
James Franco
Zoe Kazan
Bill Heck
Tim Blake Nelson
Tim Blake Nelson
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.