Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
10
Vélemények
11
Képek
5
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 21.

Hát egyszerűen imádom ezt a filmet. A története eléggé leegyszerűsített és a karakterek is egysíkúak, megvannak a jó-és a rossz fiúk, a lány, aki elindul Hollywood-ba, hogy sikeres legyen, a dögös srác, akibe a lány beleszeret, a rock sztár, akitől minden nő eldobja az agyát, a meleg srácok, akik a film kellős közepén jönnek rá, hogy mások. Julianne Hough hangja egy kicsit high school musical-es, Tom Cruise...hát...elég érdekes egy alpári rock sztár karakterében... de ebbe a filmbe nem is kell túlzottan árnyalt történetvezetés. A dalok úgyis kárpótolnak mindenért, hiszen a legnagyobb rock slágerek átdolgozásait hallhatjuk. Kell ennél több?

 
HercegPeter   2019. 06. 09.

Nem vagyok oda a zenés filmekért és a musical-ekért, de ez most nagyon ott volt. A színészeken is látszik, hogy nagyon élvezik a szerepeiket és az éneklést. Nekem a rockosabb rész nyilván jobban bejött mint a romantikus. Tetszett ahogy, Catherine Zeta-Jones túljátszotta szerepét. Ugyancsak bejöttek a jelmezek és a maszkolások, különösen Paul Giamattinál. A zenék természetesen jók, klasszikus slágerek. Itt nem azt kell nézni, hogy kire mennyire illik a szerep, bár Russell Brandt esetében ez pont telitalálat volt. A homo szál szerintem totálisan felesleges volt a végére, teljesen elütött a filmtől.


 
diumiu   2017. 09. 09.

Kifejezetten emlékszem arra, hogy annak idején ettől a filmtől kifejezetten tartottam az előzetes megnézése után. De azt kell mondom, hogy számomra pozitív csalódás volt és az egyik kedvencemmé vált!! A stílusa, a zenék és a színészek óriásiak, és külön ki kell emelnem Tom Cruise-t... én őt nem igazán kedvelem, de ebben a filmben számomra még ő is pozitív volt, annyira jól hozta a karaktert! Ajánlani tudom mindenkinek!

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

Nagyon jó film. Izgalmas és érdekes karakterekkel de mégis a zene áll a középpontjában. Sodró lendületű és érzelmes történet, amit legalább egyszer mindenkinek meg kell nézni. Sok helyzetkomikum és slágerek tömkelege a film.

 
valery   2017. 01. 24.

Jó hangulatú és kellemes film kellően megfűszerezve humorral. Tom Cruise karaktere kissé más volt mint a megszokott de ebben a szerelemben is nagyon tetszett, hiteles volt és felülmúlhatatlan.

A film összbevétele 59 418 613 dollár volt (imdb.com).

 

Dupree szerepére megkeresték Will Ferell-t és Steve Carell-t is de végül Alec Baldwin kaptam meg.

(diumiu)
 

Seth Rogen elutasította Lonny szerepét, azért mert nem tartotta ének tudását megfelelőnek.

(diumiu)
 

Diego Boneta a szerep kedvéért megtanult gitáron játszani.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.