Quentin óvodás kora óta szerelmes a környékükön élő lányba, azonban úgy érzi, hogy Margonak tudomása sincs az ő létezéséről. Nem is érhetné nagyobb meglepetés, mint amikor a lány egy éjszaka nindzsa felszerelésben mászik be a szobájába. A furcsa páros felkerekedik, hogy bosszút álljanak Margo egykori pasiján. A lány másnapra eltűnik, apró nyomokat hagyva maga után. Quentin és barátai felkerekednek, hogy követve a nyomokat ráleljenek a lányra. A Csillagainkban a hiba eredetijéül szolgáló regény írójának egy másik könyvéből készült ez a játékos, izgalmas, szellemes… több»
Már több John Green regényt elolvastam és kijelenthető, hogy történetei abszolút filmvászonra kívánkoznak. Így van ez a Papírvárosokkal is, ami nekem filmben talán még picit jobban is tetszett, mint könyvben (persze tudom, nem létezne a film, ha nem volna a könyv), de a szereplők valahogy szimpatikusabbá váltak a moziban. Nat Wolff saját korosztályának egyik tehetséges fiatal színésze és ebben a történetben a maga esetlenségével az egyik legkedvesebb figurája a filmnek. A főszereplő srác legjobb cimborái pedig méltán egészítik ki és teszik viccessé ezt a különleges sztorit. Talán egyedül Cara Delevingne nem jött be Margo szerepében, nekem kicsit túl sok volt a csaj, s míg Margo a regényben igazi egzotikum, addig Delevingne inkább idegesítő volt. A Csillagainkban a hiba után ez egy újabb történet, amely nem mindennapi fiatalokról szól, csupán a témája nem annyira szomorú és könnyezős. Ajánlom megnézésre mindazoknak, akik szeretik azokat a tini filmeket, amik azért egy kicsivel komolyabban veszik magukat, mint mondjuk az Amerikai pite filmek. Könnyen megjósolható a jövő, John Green történeteivel nem utoljára találkozunk a mozikban.
Jól indított a film és tartotta is az ütemet az utolsó negyedig. Onnantól elvesztette minden szimpátiám és érdeklődéssemet. Sajnos mivel könyvadaptáció így nagyon nem lehet szapulni a készítőket ez így lett megírva. Ezen pedig a szereplők sem tudnak változtatni. Oké hogy ennek a filmnek a nagy sztárja Cara... de itt még nagyon látszik hogy inkább modell mmint színésznő.
John Green a film utómunkálatai közben Taylor Swift 1989 című lemezét hallgatta inspirációként.
(mamiéstöti2)A film elkészítését fontos volt 2015-ben lezárni, mert az állami adókedvezményeket eltörölték december 31-el.
(mamiéstöti2)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »