Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
8
Szereplők
2
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Kiro93   2018. 01. 10.

Nekem ez túlságosan "művészieskedőre" sikeredett, már ha lehet ilyet mondani. Szerintem nem gondoltak az egyszerűbb nézőközönségre, és amennyire jól néz ki ez a film, úgy távolít el a maga lassú tempójával. Ebből lett volna még mit bőven elvenni.

 
marklar   2018. 01. 08.

Egy nagyon érdekes, különleges, már-már kísérletező filmről van szó, ami szerintem túlságosan sok ponton fordul át öncélúvá. Rengeteg jelenet váratlanul van megvágva, ami teljesen cserbenhagyja a nézőt. Ez egy idő után idegesítő volt. Ennek ellenére szerintem ettől még egy korrekt és merész alkotás. Remek a képi világa, a meleg színek nekem nagyon bejöttek, abszolút jó hangulatba hozott. A történetet azonban mégsem tudtam túlagyalni sok babrálás ellenére sem.

Antonia Zegers
Antonia Zegers
Alfredo Castro
Antonia Zegers
Antonia Zegers
Rafael Spregelburd
Antonia Zegers
Rafael Spregelburd
Antonia Zegers
Alfredo Castro
Antonia Zegers
Alfredo Castro
Antonia Zegers
 
A Kutyák és titkok-nak persze megvannak a maga erényei is. Nagyon letisztult, egyedi atmoszférájú alkotást kapunk, a történet lassú, de jól kiszámított ritmusban halad előre. A képi világ megkapó, a címben is szereplő kutyák pedig nagyon édesek. Csak a gazdájuk ne lenne ott a filmvásznon! 3,5/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.