Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
63

Madame

(Madame)
 
alexxx  2017. 11. 18.

Ezt a filmet sajnos csak az alakítások mentik meg. Az alapötlet nem volt rossz, de a kivitelezéssel már akadtak problémák. Nem igazán értem, mire akart kifutni ez a film, de erre azt kell mondanom, semmi nem történik, ha kihagyjátok.

 
Berto49  2018. 01. 17.

Gyenge film, az alapötlete maximum egy villámtréfára elegendő. A szerencsétlen szerepbe belekényszerített szobalányon kívül nincs egyetlen szerethető alakja sem, ő pedig, amikor a szépséget osztogatták az utolsók között volt. Álnaív kérdés: valóban létezik ilyen mérhetetlen gazdagság? A jelek szerint igen, sőt a bemutatott életstílus messze elmarad az igazi szupergazdagok (olajsejkek, multinacionális konszernek vezetői, diktátorok, et al.) életnívójától. Engem, őszintén megmondva teljesen hidegen hagynak a „konfliktusaik”’. Gyors egymásutánban két hasonló film (A vendégek és ez) eléggé megfeküdte a gyomromat.

 
SunnyM  2017. 11. 19.

A Madame nem az a szatíra, ami belédmar és elgondolkodtat, pedig lehetett volna. Ennek ellenére, és mivel ez a műfaj nem túlságosan gyakori ma, a hibái ellenére is tudtam értékelni. Collette és Keitel akkora profik, hogy túlmutatnak ezen a közepes filmen, és nálam 4 csillagig húzzák fel. Na jó, 3,5, de most felfele kerekítek.

 
ovejuna  2017. 11. 17.

Próbál a film humoros lenni, de nem igazán sikerül neki. Az út, amit bejár a cselekmény semmitmondó, és kiszámítható, bármennyire is szeretem Toni Collette-tet, ez a film nem lett igazán erős, jónindulattal tudok rá adni egy 3-ast.

 
MiAzAki  2017. 11. 16.

Az a bajom, hogy egy kicsit ötlettelen lett a film. Vannak benne ígéretes jelenetek meg húzások, de valahogy minden csak egy rövid ideig tart, és a film nem áll bele a megteremtett helyzetekbe. Picit sajnálom, mert egy ilyen stábbal azért többet vár az ember.

VOX.hu - Madame
A produkció első felét kitevő vacsora is egy igen furcsa hibrid. Próbál vicces is lenni, kínos is, van, hogy botrányt próbál kavarni, de a film mindegyikbe csak kicsit nyúl bele, nem mer igazán lenni valamilyen. Ez a semmilyenség pedig aztán végigkíséri az egész alkotást, hogy aztán kicsúcsosodjon egy érzelemmentes befejezésben. 45/100
Filmsomnia.hu - Madame
A Madame drámaként és vígjátékként is remekül helytáll, a befejezés pedig egy nagyon fontos tanulsággal gazdagítja nézőit. 70/100
 

A filmet Párizsban forgatták. A forgatás 2016. július 20-án kezdődött, és hat hetet vett igénybe.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.