Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
56
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
35
Képek
5
Videók
Madame
 
VvV   2019. 10. 27.

legújabb vélemény

A szobalánynak elég érdekes arcberendezése volt. A története helyes, bár elég egyszerű. A végét jól elszúrták.

 
indingo   2019. 08. 20.

Nekem tetszett a film és az a felszínes világ amit bemutatott és valljuk meg pont ilyenben élünk. A főszereplő kedvelhető, de a vége nem tetszett.


 
Berto49   2018. 01. 17.

Gyenge film, az alapötlete maximum egy villámtréfára elegendő. A szerencsétlen szerepbe belekényszerített szobalányon kívül nincs egyetlen szerethető alakja sem, ő pedig, amikor a szépséget osztogatták az utolsók között volt. Álnaív kérdés: valóban létezik ilyen mérhetetlen gazdagság? A jelek szerint igen, sőt a bemutatott életstílus messze elmarad az igazi szupergazdagok (olajsejkek, multinacionális konszernek vezetői, diktátorok, et al.) életnívójától. Engem, őszintén megmondva teljesen hidegen hagynak a „konfliktusaik”’. Gyors egymásutánban két hasonló film (A vendégek és ez) eléggé megfeküdte a gyomromat.

 
alexxx   2017. 11. 18.

Ezt a filmet sajnos csak az alakítások mentik meg. Az alapötlet nem volt rossz, de a kivitelezéssel már akadtak problémák. Nem igazán értem, mire akart kifutni ez a film, de erre azt kell mondanom, semmi nem történik, ha kihagyjátok.

 
timer01   2018. 03. 18.

Ez a film eleinte jól indul hozza a leírtakat egy darabig. Kapunk egy szerethető főhőst a szobalány képében, és a film első fele izgalmasan telik várjuk mi történik vajon, aztán jön a fekete leves ami nem más mint a nagy semmi. Olyan érzésem volt a a vége felé mint ha elfelejtették volna mit akarnak ebből kihozni, a történet elkezd laposodni és unalmassá kezd válni, de ha ez még nem elég akkor kapunk egy iszonyatosan rossz semmitmondó befejezést is mellé. Bevallom többet vártam ettől a filmtől és úgy érzem velünk nézőkkel szúrtak ki a legjobban mert kaptunk egy időrabló alkotást ami eleinte ígéretesnek indult...

 
A produkció első felét kitevő vacsora is egy igen furcsa hibrid. Próbál vicces is lenni, kínos is, van, hogy botrányt próbál kavarni, de a film mindegyikbe csak kicsit nyúl bele, nem mer igazán lenni valamilyen. Ez a semmilyenség pedig aztán végigkíséri az egész alkotást, hogy aztán kicsúcsosodjon egy érzelemmentes befejezésben. 45/100 több»
 
A Madame drámaként és vígjátékként is remekül helytáll, a befejezés pedig egy nagyon fontos tanulsággal gazdagítja nézőit. 70/100 több»

A film 11 204 045 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 8 171 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet Párizsban forgatták. A forgatás 2016. július 20-án kezdődött, és hat hetet vett igénybe.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.