Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
67

Madame

(Madame)
 
alexxx  2017. 11. 18.

Ezt a filmet sajnos csak az alakítások mentik meg. Az alapötlet nem volt rossz, de a kivitelezéssel már akadtak problémák. Nem igazán értem, mire akart kifutni ez a film, de erre azt kell mondanom, semmi nem történik, ha kihagyjátok.

 
grufa  2017. 10. 23.

A film első két harmad szerintem egyszerűen csodálatos, remek humora van, ami könnyed, nem idétlen, de után a koncepció egyszerűen beleesik egy komolykodó drámába, ami egyáltalán nem működik valami jól. Szerintem kár érte.

 
ovejuna  2017. 11. 17.

Próbál a film humoros lenni, de nem igazán sikerül neki. Az út, amit bejár a cselekmény semmitmondó, és kiszámítható, bármennyire is szeretem Toni Collette-tet, ez a film nem lett igazán erős, jónindulattal tudok rá adni egy 3-ast.

 
MiAzAki  2017. 11. 16.

Az a bajom, hogy egy kicsit ötlettelen lett a film. Vannak benne ígéretes jelenetek meg húzások, de valahogy minden csak egy rövid ideig tart, és a film nem áll bele a megteremtett helyzetekbe. Picit sajnálom, mert egy ilyen stábbal azért többet vár az ember.

 
Tom  2017. 08. 03.

Szerintem remekül van felvéve a film, kiváló operatőri munka, amit öröm nézni, mindez remek hangulatot kölcsönöz a filmnek, ami nekem nagyon fontos, így a néha megbicsakló történet mellett, már csak emiatt is nagyon tudtam élvezni a filmet.

VOX.hu - Madame
A produkció első felét kitevő vacsora is egy igen furcsa hibrid. Próbál vicces is lenni, kínos is, van, hogy botrányt próbál kavarni, de a film mindegyikbe csak kicsit nyúl bele, nem mer igazán lenni valamilyen. Ez a semmilyenség pedig aztán végigkíséri az egész alkotást, hogy aztán kicsúcsosodjon egy érzelemmentes befejezésben. 45/100
Filmsomnia.hu - Madame
A Madame drámaként és vígjátékként is remekül helytáll, a befejezés pedig egy nagyon fontos tanulsággal gazdagítja nézőit. 70/100
 

A filmet Párizsban forgatták. A forgatás 2016. július 20-án kezdődött, és hat hetet vett igénybe.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.