Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Malcolm és Marie (2021)

Malcolm & Marie
Filmadatlap
 
12
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

John David Washington
Zendaya
Zendaya
John David Washington
Zendaya
Zendaya
John David Washington
Zendaya
John David Washington
Zendaya
John David Washington
John David Washington
Zendaya

Videók (2)

 
Melinda   2021. 02. 11.

legújabb vélemény

1
Különleges hangulatú

Labrinth zenei aláfestése csodálatos hozzá, és a két főszereplő is eszméletlenül jót alakít. Egészen különleges a hangulata a fekete-fehér kivitelezéstől, de minden pozitívuma ellenére is nehéz volt nézni. Nekem sok volt a tömény dráma másfél órában, viszont ettől függetlenül érdemes szerintem adni neki egy esélyt. Fantasztikus belátást nyújt egy toxikus párkapcsolat minden fentjéről és lentjéről egyaránt. Kell hozzá egy komorabb hangulat, hogy igazán bele tudjon a néző süppedni, jutalmul viszont John David Washingtontól (Malcolm) hall egy olyan brutális monológot – tömören és gyönyörűen kifejezve – a világ elb*szottságáról, hogy még nekem is elfogyott a levegőm, mire a végére ért.

 
LeRoly   2021. 02. 05.

0

A két főszereplő csodás alakítást nyújt, de a forgatókönyvvel és a történettel már voltak bajaim. Realistának túlságosan szerkesztettnek tűnik, ám azt meg nem lehet a szemére vetni, hogy okosan nyúltak volna hozzá az alapanyaghoz.

 
LaceeeK   2021. 02. 07.

0

Száraz, minimális, szűkös és nagyon hétköznapi film, avagy mondjuk nyugodtan azt, hogy az elmúlt idők egyik legszebb, párkapcsolatokról szóló filmje. Ha nem tetszik, azért nem tetszik, mert magadra ismersz.

 
Zoltán   2021. 02. 06.

0

Nagy rajongója vagyok Zendayának és Washingtonnak is, de nem tudom megmondani, miért: talán mert nagyon szimpatkus ember mind a kettő. Nagyon tetszett, hogy ebben a filmben mind a ketten megpróbálták totál lerombolni ezt, hiszen ez is volt a feladatuk. Pőrén és egyszerűen ábrázolni az emberi jellemet.

 
Karantén van. Csend van. Kívül. Belül őrület. Nem érhetünk egymáshoz és nem hagyhatjuk el az otthonainkat. A halállal néz szembe, aki most élni mer, de ahogyan a Donnál ragadt hadifoglyok színházat csináltak, jelmezként szögesdrótot és az egyetlen szövetkabátjukat használva, a művészet ezúttal is utat talál magának a szenvedésben. Ahogyan a legújabb karanténmű, a Malcolm és Marie is próbálja. több»
 
A Malcolm & Marie nem fog bevonulni az örök klasszikusok közé, de éppen azon érdekfeszítően megosztó darabok a táborát gyarapítja, amelyekről ha nem is kiválóságuk okán, de órákon át lehetne beszélgetni. több»
 
Sam Levinson új filmje szenvedélyes, őszinte és kíméletlen lelki utazásra hív. A Tenet és az Eufória sztárjaival készült párkapcsolati dráma a Netflixre forgott, a fantasztikus képi világért pedig magyar operatőrre, Rév Marcellre lehetünk büszkék. több»