Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
84%

Marianne (2019)

Marianne
Filmadatlap
 
8
Szereplők
5
Vélemények
35
Képek
1
Videók

Galéria (35)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 07. 18.

legújabb vélemény a nap véleménye

3
Démonbaba születés...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ma már nem egy hihetetlen kijelentés azt mondani, hogy a televíziózás és a streaming fénykorát éli (a tévézés inkább újra), és egyre jobb, minőségibb filmeket, sorozatokat készítenek. A mozi viszont lassú haldoklásba kezdett, ami személy szerint anny... teljes kritika»

 
jfruzsi97   2020. 10. 01.

1

Nagyon kedvelem a horror műfajt, és még ennek ellenére is, hogy bírom, felugrottam párszor a székből. Pedig tényleg olyan helyzetekben voltak ezek a történések, hogy számított rá az ember, és mégis megijedt. Marianne-t pedig tényleg úgy sikerült mega... több»

 
ZoLee Dottore   2020. 03. 09.

1
Régóta nem láttam már ennyire jó horrort

Nem lehetett abbahagyni. Minden lehetséges klisét ellőnek a sorozatban, de zseniális módon. Amikor épp leülne a film, váratlanul újra bepörög. Sajnálom, hogy egyetlen évad alatt vége, az utolsó rész szokásos "hagyjuk már" horrorbefejezés, de akkor még csavarnak rajta úgy kettőt-hármat. Ezek után az embernek nincs kedve amerikai tucat blablát nézni. Zseniálisan kivitelezett, még a sokat megélt thriller/horror nézőben is képes a vért megfagyasztani, effektekkel fűszerezett (számomra) remekmű. Abszolút csalódásmentes a műfaj kedvelőinek. Csak ajánlani tudom.

1
 
notimoni   2019. 12. 26.

0
Brutális

Minden horror/thriller rajongónak ajánlom, zseniális sorozat. Lehet rajta borzongani. A vénasszony meg tényleg olyan csúnya benne, hogy rémálmai lesznek az embernek. Sok film szól szellemekről meg démonokról, de legtöbbször nevetséges formában. Ez a sorozat nem nevetséges, hanem ijesztő és valóságos. Egyedül ne nézd meg, inkább társasággal! A főszereplő különösen jól játssza a szerepét. Gratulálok az alkotóknak, nálam 5 csillagos!

 
Witwicky   2021. 03. 02.

0
Még

Sok horrort láttam már, tényleg sokat. Ez a sorozat nagyszerűen használja a kliséket, remek időzítés, jó karakterek. Kár, hogy nem lesz folytatás.

 
Ha lesz folytatás, nagyon össze kell majd a rendezőnek szednie magára, ha ezt a szintet hozni akarja, vagy talán még túlszárnyalni is szeretné netalán. több»
 
A második évad egyelőre még nincs bejelentve, de a nyitott befejezés és a pozitív visszhangok miatt nagy eséllyel csak idő kérdése a dolog, mindenesetre én állok elébe. több»