(Hupka Adrián)Az álmai férfijával való mesebeli románcot keresve Laylának végig kell száguldania New Yorkon, hogy megszerezze a város legforróbb jegyét a Pentatonix karácsony esti teltházas koncertjére.
(Hupka Adrián)Nem rossz a történet, a szereplők is szimpatikusak, jó a hangulat, nem túlontúl giccses. Csak az LMBTQ már megint minek bele, nem értem.
Az év végi időszakban szeretem, hogy már novemberben elárasztanak minket karácsonyi romantikus filmekkel. Amikből sok sajnos nagyon átlagos és klisés, de ez a film szerintem a jobbak közé tartozik. Nekem legalábbis nagyon tetszett. Adott a főszereplő, egy kedves, szimpatikus nő, akinek törlik a repülőjáratát. A reptéri váróban szóba elegyedik egy sráccal, akivel nagyon jól érzik magukat, kialakulhat közöttük a kölcsönös szimpátia. De mivel a lány kapcsolatban van, megbeszélik, hogy egy év múlva találkoznak majd egy koncerten, ha mindketten szinglik lesznek. El is telik az egy év, a lány az utolsó pillanatban mégis el akar menni a koncertre, hogy megismerkedjen a pasival. Felbérel egy személyi asszisztenst, hogy segítsen neki jegyet szerezni a koncertre. Annyi időt töltenek együtt, hogy szerezzenek jegyet, közben mindenféle izgalmas dolgon mennek keresztül, hogy kiszámítható, hogy valami kialakulhat köztük, és végül a főszereplő lánynak választania kell, hogy kivel is szeretne lenni. Ami kevésbé tetszett a filmben, az maga az együttes, nagyon fura tagokból áll. De ez mellékes. A film csak annyiban karácsonyi, hogy a jelenetek tele vannak karácsonyi díszletekkel, hóeséssel, és karácsonykor játszódik, de inkább egy sima romantikus történet.