Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
NA
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 
skyman   2020. 06. 23.

legújabb vélemény

Nagyon megható az egész, ugyanakor rendkívül mulatságos is, nagyon ritka manapság szerintem az ennyire jól összerakott vígjátéksorozat, amely mondani is tud valamit. Én imádom, és másoknak is csak ajánlani tudom!

 
neyto   2019. 12. 15.

Egyre érdekesebb alapötletekkel áll elő a Netflix, és bár első olvasás után meglehetősen semmitmondónak tűnhet a sorozat, érdemes megnézni, egy egészen különös világot és a legtöbbünk számára ismeretlen problémákat ismerhetünk meg az epizódokból.


 
Torres9   2019. 03. 07.

Szomorú a történet, mégis van benne valami megkapó, ahogy a rendező filmre vitte. Több ilyen sorozatra lenne szükség, mert segít felnyitni a szemünket, az emberek hajlamosak úgy tenni, mintha a problémák, melyekkel nem szembesülünk naponta, nem is léteznének.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.