Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Mi történt Baby Jane-nel? (1962)

What Ever Happened to Baby Jane?
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
2
Videók

Galéria (25)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

legújabb vélemény

0

Nagyon jól sikerült alkotás. Magyarul, egy igencsak "fogyasztható" árút kapunk, cserébe az időnkért. Fantasztikus színészi teljesítmények. Drámai képsorok, és az emberi gonoszság szuper ábrázolása!

 
rbernadett   2015. 11. 15.

1

Nincs összehasonlítási alapom - egyelőre - a színésznők játékát illetően, de azt mindenképp el kell ismernem, hogy óriási alakítást nyújtanak ebben a filmben, főleg Bette Davis. Tökéletes a rendezés és az operatőri munka. És az a plusz információ, ho... több»

 
Berto49   2017. 04. 22.

0

Fantasztikus lélektani horror, kitalálhatatlan csavarral a végén. Bette Davis (Tolnay Klári) és Joan Crawford (Sütő Irén) két, illetve négy színészóriás, mert a szinkron is klasszikus!

 
batukán   2015. 12. 30.

0

Nem nagyon kerül elő ez a film mostanában, pedig közel sem elhanyagolható alkotás. Engem egy dolog zavar benne, kicsit hosszabbra nyúlt, mint kellett volna. De jó film.

A film összbevétele 9 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Hogy kolléganőjét, Joan Crawfordor ugrassa Bette Davis egy Coca-Cola automatát hozatott a forgatásra. Ugyanis akkoriban Crawford volt a Pepsi cég tulajdonosa.

(HercegPeter)
 

A Mi történt Baby Jane-nel?-ben nyújtott alakításáért jelölték utoljára Oscar-díjra Bette Davist. A színésznőt összesen tizenegy alkalommal jelölték a Legjobb női főszereplő Oscar-díjra.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 101 horrorfilm film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
 

Több hàz, ami a filmben megjelenik Hollywood-ban, a DeLongpre Avenue-n talàlható, közel a Harvard Avenue-hoz.

(Bogi87)
 

A strandjelenetet Malibu-ban vették fel.

(Bogi87)