Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
86

Mi történt Baby Jane-nel? (1962)

What Ever Happened to Baby Jane?
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
2
Videók
 
sabnock666   2018. 03. 15.

legújabb vélemény

Nagyon jól sikerült alkotás. Magyarul, egy igencsak "fogyasztható" árút kapunk, cserébe az időnkért. Fantasztikus színészi teljesítmények. Drámai képsorok, és az emberi gonoszság szuper ábrázolása!

 
rbernadett   2015. 11. 15.

Nincs összehasonlítási alapom - egyelőre - a színésznők játékát illetően, de azt mindenképp el kell ismernem, hogy óriási alakítást nyújtanak ebben a filmben, főleg Bette Davis. Tökéletes a rendezés és az operatőri munka. És az a plusz információ, hogy a két színésznő mennyire nem tudta elviselni egymást a való életben egy olyan pluszt ad a filmhez, hogy az még félelmetesebb, betegebb legyen. Óriási film!


 
Berto49   2017. 04. 22.

Fantasztikus lélektani horror, kitalálhatatlan csavarral a végén. Bette Davis (Tolnay Klári) és Joan Crawford (Sütő Irén) két, illetve négy színészóriás, mert a szinkron is klasszikus!

 
batukán   2015. 12. 30.

Nem nagyon kerül elő ez a film mostanában, pedig közel sem elhanyagolható alkotás. Engem egy dolog zavar benne, kicsit hosszabbra nyúlt, mint kellett volna. De jó film.

A film összbevétele 9 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Hogy kolléganőjét, Joan Crawfordor ugrassa Bette Davis egy Coca-Cola automatát hozatott a forgatásra. Ugyanis akkoriban Crawford volt a Pepsi cég tulajdonosa.

(HercegPeter)
 

A Mi történt Baby Jane-nel?-ben nyújtott alakításáért jelölték utoljára Oscar-díjra Bette Davist. A színésznőt összesen tizenegy alkalommal jelölték a Legjobb női főszereplő Oscar-díjra.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 101 horrorfilm film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.