Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
13
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
Videók
 
luba323   2020. 04. 07.

legújabb vélemény

Örök aktuális témát, emberi sorskérdéseket feszeget a film, de számomra ez már túlságosan művészfilm, amit élvezni nem igen lehet, max. elgondolkodtat az élet nagy dolgairól, a párkapcsolatok buktatóiról. Jár az elismerés a főszereplő párnak, amiért ... több»

 
krisszi11   2020. 04. 05.

Nekem már nagyon kellett egy ilyen film, ami ennyire nyersen mutat be egy érettebb kapcsolatot. Bár dúskálhatunk ebben a témában, de ilyen emberközeli perspektívát ritkán kapunk, általában mindig van egy melodramatikus szál, ami egyszerűen elkeni az egészet. Itt ez nincs, és ettől tudunk annyira azonosulni a karakterekkel.


 
Verso   2020. 04. 04.

Nem szeretnék kicsinyesnek tűnni, de szerintem ez a film egy kissé elrugaszkodott és művésziesen szenvelgő. Nagyon eltávolítja magát az embertől, pedig úgy gondolom, hogy pont az lenne a releváns, ha megpróbáljuk közelebb hozni. Emiatt egy kicsit csalódott is vagyok.

 
juliS   2020. 04. 02.

Marius Olteanu debütáló filmje egy mély lélektani dráma, ami két ember házasságának és személyiségüknek a rétegeit próbálja lefejteni. Érdekes módon keresi a választ a rengeteg miértre, előbb a feleség szemszögéből ismerjük meg a "problémát", majd a ... több»

Galéria (6)