Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
13
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
Videók
 
luba323   2020. 04. 07.

legújabb vélemény

Örök aktuális témát, emberi sorskérdéseket feszeget a film, de számomra ez már túlságosan művészfilm, amit élvezni nem igen lehet, max. elgondolkodtat az élet nagy dolgairól, a párkapcsolatok buktatóiról. Jár az elismerés a főszereplő párnak, amiért próbálnak megküzdeni a házasságukért, és próbálnak rájönni, hol csúszott hiba az életükbe, de a filmkészítők kicsit emberközelibbé is tehették volna az egészet. Ebben a formában szerintem kevesek tetszését nyeri el.

 
DJluki   2020. 04. 05.

Nekem már nagyon kellett egy ilyen film, ami ennyire nyersen mutat be egy érettebb kapcsolatot. Bár dúskálhatunk ebben a témában, de ilyen emberközeli perspektívát ritkán kapunk, általában mindig van egy melodramatikus szál, ami egyszerűen elkeni az egészet. Itt ez nincs, és ettől tudunk annyira azonosulni a karakterekkel.


 
matrosh1980   2020. 04. 04.

Nem szeretnék kicsinyesnek tűnni, de szerintem ez a film egy kissé elrugaszkodott és művésziesen szenvelgő. Nagyon eltávolítja magát az embertől, pedig úgy gondolom, hogy pont az lenne a releváns, ha megpróbáljuk közelebb hozni. Emiatt egy kicsit csalódott is vagyok.

 
juliS   2020. 04. 02.

Marius Olteanu debütáló filmje egy mély lélektani dráma, ami két ember házasságának és személyiségüknek a rétegeit próbálja lefejteni. Érdekes módon keresi a választ a rengeteg miértre, előbb a feleség szemszögéből ismerjük meg a "problémát", majd a férfi nézőpontja következik, befejezésképp pedig kettejük közös véleménye fogalmazódik meg. Meglehetősen melankolikus hangulatú az egész film, amivel a rendező valószínűleg érzékeltetni próbálta a téma komolyságát, azonban sajnos átesett a ló túloldalára, és a filmje unalomba fulladt. Vegyesek az érzéseim az egésszel kapcsolatban, összességében tetszett, de egy kicsit fel lehetett volna dobni, kellett volna még egy kis szín a nagy szürkeségbe.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.