Senki úr életei

Mr. Nobody

2017.08.23 penzesisti

Elvont, szórakoztató, különleges, mégis könnyed film, könnyed humorral, színvonalas kivitelezésben. Elgondolkodtató, misztikus történet, érzelmekkel, misztikummal.

2016.06.11 Mulds

Ezt a filmet nem kell sehova se dicsérni, mert megteszi ezt helyettünk maga a film. Kellemes volt a hangulata, ami sokat nyom a latba és talán csak itt-ott merültek fel apróbb hibák amik elnézhetőek.

2017.01.15 holnaputan

Nagyon-nagyon különleges film remek témában. Mi lett volna, ha? Jared Leto zseniális. Aki még nem látta sürgősen pótolja.

2015.10.29 Faarkaas

Nagyon durva és lélegzetelállító film komoly történettel. Ötletes és profi rendezés és noha nem túl ismertek a színészek nagyon jó alakítás. Fantáziadús és egyedi.

2016.05.07 Garadi

Csodálatos film, mély üzenettel, én személy szerint könnyeztem néhány helyen. Jared Leto jól hozza a föszereplöt, és minden kis történet, amit elmesél, része a tökéletesen felépített egésznek. Mindenkinek bátran ajánlom!

2017.03.11 NorbiP

Megértem, hogy van, aki azért húzza le a filmet, mivel nehéz megérteni. Tényleg az is, de amikor rájössz, hogy mi történik addigra tetszeni fog, legalábbis nekem így volt.

2017.08.22 zaphirisz

Ez az egyik kedvenc filmem. Igaz a rendezői változatot láttam, így a rövidített verzió követhetőségéhez nem tudok hozzászólni. Az egész film egy tökéletesen megkomponált műalkotás. Bámulatos, ahogy az apró részletek szépen sorban a helyükre kerülnek,... Több

2015.03.30 kisgondor

Elvont volt nekem egy kicsit, de a történet magával ragad. Nem a megszokott cselekményű film, szerintem érdekes és érdemes megnézni!

2015.07.11 moony5972

Többet vártam tőle. Amikor beharangozták izgalmasnak tűnt. Sajnos a hozzá fűzött reményeimet korántsem váltotta be így ez egy bukta lett. Az érdeklődésem az első fél óra után teljesen elapadt.

2021.11.14 Főnix007

„Valaki mondja meg, milyen az élet – valaki mondja meg, mért ilyen?”

Az ikonikussá vált sorok Presser Gábortól kellene, hogy ismerősek legyenek, és úgy érzem, ehhez a filmhez tökéletesen illik! Jaco Van Dormael ha csak ezzel az egyetlen filmmel ajándékozott volna meg minket, már akkor is „örök” hálával adózunk munkáss... Teljes kritika

2015.01.29 encike

Ez a film egy mestermû! Ajánlott mély figyelemmel végignézni mert elgondolkodtató és fontos a mondanivalója is. Ez Jared Leto egyik legnagyobb alakítása.tökéletesen játsza a karaktert. A képi világ csodálatos, a történetek jól össze vannak hangolva, a film zenéi meg egyszerûen megunhatatlanok :)

2015.01.29 shifty986

Kicsit elvont, "mi lett volna, ha" jellegű film, érdemes megnézni, nem fog csalódást okozni, igazi mestermű. Összetett, többszöri megtekintés után is fel lehet benne fedezni új dolgokat.

2015.01.28 palacsinta

Nehéz film, nagyon összetett és mély dolgokat feszeget. Nem lehet elsőre felfogni mindent, többször kell megnézni, és még így sem kap mindenre választ az ember.

2015.01.27 kitka6

tipikusan az a film, amit legalább kétszer meg kell néznie az embernek, hogy felfogja, miről van szó. de nagyon jól meg van szerkesztve