Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
Yosihiro   2020. 04. 02.

legújabb vélemény

Bújócska

Volt alkalmam megtekinte ezt a filmet. A véleményekből azt látom hogy hol lehúzzák a filmet hol túl sok csillaggal díjazzák ezt. Én a mondó vagyok hogy ez sem nem jó és se nem egy rossz film. Az Olsen ikrektől többet vártam és a film komolyságától is. Itt már a felnöttéválás korszaka előtt voltak és a film "gyermeteg" lett. Úgy ez az ikres szerep jól áll nekik de ennyiszer..... Összességében a forgatókönyv szerintem gyenge és ezzel párhuzamosan a vágás és rendezés sem tudott újat mutatni. A szereplők kettő azaz kettő csillagnál többet nem érdmelenek csak a főhősök az Olsen lányok és akkor nagyon elnéző voltam. A zenei aláfestések és effektek amik felemlték a filmet erre adnék négy csillagot. Így az összesítésem egy közepes három csillagos film. Szerintem ezt az ikres filmeket már egy komolyabb romantikus vígjátékban kellene kipróbálniuk sztárokkal és akkor léphetnének szintet így továbbra is csak az Olsen ikrek maradnak ... Igazából ezt a filmet ajánlani tudom remek kikapcsolódás tinédzserek számára de amúgy egyszer nézhető film... Üdv Yosi

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Hát nem az Olsen ikrek legjobb filmje. Már felnőttek nem nekik való az ilyenfajta sztori. Olyanok voltak, mint két egyetemista egy játszóházban. Egyszer nézhető.


 
SzFa   2018. 03. 27.

Nem tudom miért kapott ilyen rossz értékelést. Ugyan olyan mint a többi filmjük, szórakoztató, kiszámítható, de többet nem is kell várni, ez az ő megszokott stílusuk. Szerintem okés a film.

 
NFG   2018. 03. 27.

Nem emelkedik ki a filmek közül! Ez is egy újabb Olsen-film, amit nem muszáj szeretni, de azért akadnak rajongói! Főleg a kilencvenes években született kamaszok körében volt népszerű!

 
totykos   2016. 12. 04.

Egy régi mondás szerint az Olsen nővérek akkor jönnek be neked a leginkább ha pucéran fekszenek egy ágyon és te köztük fekszel...ennyi

Eugene Levy

A film összbevétele 14 018 364 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben való alakításukért, Mary-Kate és Ashley Olsen-t jelölték az Arany Málnára, a legrosszabb páros kategóriában!

(NFG)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.