Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
53
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
1
Képek
Videók
 
cosmik   2016. 11. 06.

legújabb vélemény

Nem kell hozzá sok idő, hogy rájöjjek ez a kedvenc romantikus vígjátékom. Bár alapból nagyon kedvelem ezt a műfajt az Adok-kapok abban emelkedik ki a többi közül, hogy mer életszerű lenni, nem feltétlenül áramlik a történet a happy end felé és ettől sokkalta inkább tudunk azonosulni a szereplőkkel. Nem is beszélve arról, hogy egy esetleges szakítás után talán tényleg tud némi mondandóval szolgálni az ember számára.

 
NEO   2016. 10. 28.

Igazából élveztem ezt a filmet, nagyon kedves és aranyos történet, ebben szinte semmit nem lehet igazából kifogásolni. Talán egyedül a dialógusok és a sokszor sablonos reakciókat mutató karakterek azok, amelyek egy kissé idegenek voltak a számomra, de ettől eltekintve egyszer simán meg lehet nézni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.