Nincs, aki megmentsen

No One Will Save You

2024.05.13 mozinaplo

Nem osztom a lelkesedést, jó poén, de nálam nem igazán működött. Zavart a szótlanság is, ki az, aki ilyen helyzetben egy káromkodást se ejt el? Még a buszon se köszön a sofőrnek. Az ufóknak is nem tudom, hány könyökük volt, mint valami pók, másztak m... Több

2024.02.11 Maver17

Alien

Nem volt egy rossz film. De vannak hiányosságok a történetben. De egyébként meg lehet nézni.

2023.09.22 Outsider

Tetszett

Tele van klisével, de nem unatkoztam rajta.

2025.01.18 Török389133

Borzalmasan unalmas és inkább röhejes, mintsem félelmetes vagy izgalmas, ezeknek a nyomát sem lehet megtalálni benne. Olyan, mint valami béna paródia, főleg így némafilmként.

2023.10.01 robitpunk

Mást kaptam

Többszöri átgondolás után arra jutottam, hogy itt az ufós dolog csak egy körítés. Itt egy k*rva nagy traumát próbál a főhős kiheverni, akkorát, hogy még az ufók is megrettennek tőle. Csak nem erre lett a film kihegyezve, és ettől fura az egész, és nem tudom hova tenni. Csak én gondolom így?

2023.10.17 Miska bácsi

Gyenge

A felénél úgy untam, hogy kikapcsoltam. Ha láttál már életedben úgy 5 horrorfilmet, szerintem semmi értelme belekezdeni.

2023.10.04 betegphiu

Nagyon gyenge

Szánalmas, kabaré kergetőzés...

2025.02.15 Findzs

Ritka az ilyen film, ami...

...sci-fi horror, thriller, ami ráadásul teljesen rendben van. Akinek tetszett a Jelek, annak szerintem ez is fog. Én adok rá egy 7/10 -et. (Kár, hogy itt csak 5 csillag van. Egy 10-es skálán jobban kifejezhető a pontozás. Nem hiába van az imdb-n, tomaton, port.hun stb. 10-es skála.)

SPOILER! Miután kirakták a szűrét az űrhajóból, teljesen elvesztettem a fonalat. Nem is, inkább belegabalyodtam. Valaki tudna segíteni megfejteni a végét, vagy várjam meg a második részt? Köszönöm!

2023.11.17 Németh József

Egy fura film...

Majdnem tetszett, egészen izgalmas volt helyenként. Elég sok a klisé benne, például az idegenek és az űrhajók kinézete, viszont ezzel semmi gondom nincs. Azzal sincs semmi baj, hogy gyakorlatilag egyetlen mondat hangzik el a filmben. Viszont néhány dolog nem derül ki, ami elég zavaró. A városban miért kerülték a csajt, az a nő miért köpte arcon a rendőrségen, az idegenek mit hadonásztak néha, és egyáltalán mi volt a céljuk? Belerakták az emberekbe ezt a parazitát, amit hősünk kiszed magából, majd miután az idegenek és a megszállott emberek is üldözik a csajt, a legvégén ott táncol a csaj a parazitával fertőzöttekkel. Ez a zárójelenet számomra megölte az egész filmet, meg az idegeimet is. Szóval hogy ez mégis mi a fene volt így a végén? De jó lett volna valami durva befejezés, ha már az a film címe, hogy Nincs, aki megmentsen. Ehelyett táncikálnak, mint valami elcseszett musicalben?

2023.11.02 Erik400034

A idegenek okés... De maga a film rohadt unalmas...

2023.09.26 Anita402644 Nézhetetlen

Unalmas, időpazarlás. Egyáltalán nem mondanám ezt horrornak. Azzal nincs bajom, hogy nem beszélnek benne, de lehetett volna ezt kicsit csattanósabbra, izgalmasabbra és ijesztőbbre is csinálni.

2023.12.01 Igazság Hangja

Érdekes film, van némi hátsó mondanivalója is.

Úgy értelmeztem a filmet, hogy a lány beleőrült, hogy megölte a barátnőjét/testvérét, ezért képzeli az egész földönkívüli/démon elrablós történetet. Egy megőrülés története a horrorsztori.

2023.09.26 BucherSzabi

Miattatok megnéztem ezt a se füle, se farka valamit, akik nem látták azoknak: kb. 10 mondat van benne, vagyis indulatszó, ilyesmi. Szóval mindegy, milyen nyelven nézed. Betépve biztos király, de hát gyenge.