Nyárutó

Labor Day

2016.07.01 Pock

Tipikus, mondhatni sablonos a sztorija, de mégis nagyon izgalmas és egyedi az alakítás., mert a színészek nagyon egyediek, hitelesek és meggyőző az alakításuk.

2019.10.09 HitGirl

Nagyon szép, megható film az újrakezdésekről és a második esélyekről. Kate Winslet gyönyörű nő és nagyon jó színésznő, aki bármilyen filmet a legjobbak közé tud emelni. Szerintem érdemes megnézni, sokat tanulhatunk belőle arról, hogy mindenki mögött egy nehéz élet áll.

2015.05.16 inemeth

Kicsit giccses, de sok igazság van benne, szerethető, megható. Mondanivalója örökérvényű, a szavakkal ki nem fejezhető érzésekről, szeretetről, vágyakról szól.

2016.08.24 Emma109

Én egy picit úntam, annyira nem jutott el a lelkemig, mint amennyire szerették volna.

2016.02.24 BlaBlaBla

Szépen kidolgozott film, igényesek a képek, a ruhák, jók a színészek, de a történettel komoly bajok vannak. Nem sok minden történik benne sajnos. Tobey Maguiret vártam, hogy feltűnjön a filmben, aztán volt erős 5 perce.

2016.08.22 Mliklós29

Közepesre mondanám a történetet, mert nem volt rossz, csak kevés cselekmény volt benne.

2015.09.04 Quinlan

Untatott szó szerint, nem voltam igazából sose ezeknek a filmeknek a híve, de ez konkrétan elaltatott. Nagy nehezen sikerült egyszer végig nézni, de nem okozott nagy meglepődést. Csalódás volt ez a film. Nem ajánlom.

2020.06.19 MSz

Érdekes film volt amelyet nagyon jól felépítették.Ezúttal is igazán jól alakított Kate Winslet és Josh Brolin.Nem csodálkozom hogy a rendező őket akarta.Plusz pont a múlt töredékes bemutatásáért amely által megakadályozták a történet ellaposodását.

2019.10.06 Xenomorf

Hát szerintem (*spoiler*) egy kicsit erőltetett volt a vége, lehetett volna akkor már egy rendes happy end, persze valamilyen értelemben így is pozitív volt. (spoiler vége). De szerintem vannak ennél sokkal meghatóbb filmek is, ha erre vágyik az ember.