Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Pár dollárral többért (1965)

Per qualche dollaro in più
Filmadatlap
 
31
Szereplők
19
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Vélemények: Pár dollárral többért (1965)

 
Norbert93   2019. 05. 02.

legújabb vélemény

0

Ugyanolyan klasszikus (minden tekintetben), mint a Jó, a rossz és a csúf, de kicsikét lassabb a film. Olyan élvezhetően és vadregényesen tálalja elénk a Vadnyugat hőskorát, hogy az gyakorlatilag már művészi. Teljesen más érzés fog el ha megnézem, mi... több»

 
Deku   2017. 07. 07.

0

Clint Eastwood ismét csak egy bitangosan jó western filmben szerepel és nem is akárhogy. A film hihetetlenül nagyszerű lett. Kétkedve fogadtam de szerencsére nem hagytam félbe és jól jártam hiszen egy eszméletlen alkotás.


 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 19.

0

Sergio Leone és Ennio Morricone egy újabb gyöngyszeme, amit Eastwood Van Cleef tökéletesen izgalmassá, szerethetővé, és felejthetetlenné tette. Fantasztikus a film, a zene, és nem utolsósorban a magyar szinkron....hihetetlenül el tudták találni az adott hangokat! Pazar,felejthetetlen! Mindenkinek kötelező,és ajánlott!

 
LionelMessi10   2018. 07. 07.

0

Kíváló minőséget produkáló westernfilm, jó történettel, remek színészekkel, szép zenével és helyszínekkel. Clint Eastwood pazar alakítást nyújt, erre a műfajra(is) született.

 
TribeBubu   2017. 01. 21.

0

Talán a világ egyik legnagyobb westernalkotása. Hihetetlenül stílusos, a színészek egytől egyig erre a műfajra termettek, a rendezés, a zene, a helyszínek, minden óriási. Az első résznek talán a sztorija jobb volt, ez mégis jobban bejött, mert az ös... több»

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 10.

0

A tokeletes western. Leone rendezese hibatlan - gondolom, Morricone zeneje hozza azt a premium minoseget, amit mindig, a forgatokonyv es az operatori munka a kor legjobbja es hat Clint, az Clint. Ez az ember egyszeruen arra szuletett, hogy filmes l... több»

 
Terminátor6   2018. 05. 05.

0

Számomra ez minden idők legjobb western filmje három baromi erőteljes főszereplővel, gyönyörű tájképekkel, remek muzsikával. A trilógia legdrámaibb epizódja és egyben a filmtörténelem egyik mérföldköve. Eastwood egybeforrt a Névtelen Emberrel, Lee Va... több»

 
Zoer8993   2017. 05. 17.

0

Az egyik legeslegjobb western film amit valaha láttam. Nagyon eredeti stílusa van a karakterek pedig összetettek. A látványvilágra sincs panasz korának ellenére sem.

 
szkodvig   2017. 05. 30.

0

Véleményem a szerint a világ egyik legjobb(ha nem a legjobb) westernfilmje. Mindegyik karakter teljesen találó, Clint Eastwood a többiek mellett hatalmasat alakít ebben a filmen,számomra a legjobb filmje. Ajánlom minden western kedvelőnek illetve akik szeretik az akciófilmeket is nyugodtan megnézhetik mert nem fognak csalódni.:)

 
nagysar   2017. 11. 23.

0

Bár nem az én generációm filmje,de az ilyen filmek emelték Clint Eastwoodot oda amit elért. Nagyszerű western, kicsit sablonos ugyan a történet de élvezhető.

 
Blindspot   2015. 10. 16.

0

Néhány helyen úgy éreztem, hogy kissé kidolgozatlan a téma, de ezt leszámítva is igen csak izgalmas és könnyen levett a lábamról. Kellemesen szórakoztam az alatt az idő alatt, amíg tartott így pozitív élményekkel gazdagított. Ajánlom!

 
Beniko   2015. 11. 23.

0

Olasz, de spagetti westernnek semmiképpen sem nevezhető ez a lenyűgöző hangulatú film. Ennek oka Clint Eastwood karizmatikus személyiségében is rejlik.

 
Kata   2016. 04. 20.

0

Magával ragadó hangulatú western film. A bosszúállás témáját dolgozza fel egy magas minőségű western film keretében. A műfaj örök klasszikusa. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg.

 
Barnabii44   2018. 08. 29.

0

Nehéz mit mondani ilyen műalkotásokra mindenkinek látnia kell ezeket.

 
Graci   2015. 10. 20.

0

Annyira jó ez a film, a dollár trilógia kihagyhatatlan része. Minden megvan benne, ami egy westernbe kell. A zene pedig gyönyörű, Ennio Morricone nagyot alkotott megint.

 
traktoros nő   2017. 11. 03.

0

Igazi western film, azok közül is az egyik legjobb. Gyermekkorom meghatározója, a többi Clint Eastwood filmmel együtt. Régi ugyan, de manapság is élvezhető.

 
Patriota   2018. 02. 13.

0

Clint Eastwood kihagyhatatIan westernje, ami minden western aIfája es omegaja... Persze voIt egy J. Wayne is, de azért mégiscsak CIint az igazi :) A zene pedig barhoI, barmikor remek. Kocsiban, otthon, furdoben...

 
MethMan   2016. 11. 28.

0

Sergio Leone nevét mindenki ismeri a Dollár trilógia révén. Kétségtelen, hogy ezek a filmek a műfaj legendás remekei. A rendező teljesen nyilvánvalóan meghaladta a korát, olyan dolgokat ábrázol, amit még évtizedekkel később is csak a legszemérmetlene... több»

 
Wild-W   2016. 10. 09.

0

Ez a film mindent tud, amit egy westernnek tudnia kell, ráadásul meglepően régi. Ennek ellenére sem unalmas, még ha már tucatszor láttam is. A színészek alakítása kifogástalan, a filmzene legendás, az egész film igényes és jól áll össze. Olyan wester... több»