Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
50
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
36
Képek
1
Videók
 
Artemisia   2018. 01. 12.
Amikor minden átértékelődik

A drámai szálak jó lehetőségeket rejtenek, ezeket jobban ki kellett volna aknázni, pl.: az érzékeny lelkivilágú Lucy felismerte, hogy nincs szüksége az "érzelmi analfabéták" helyeslésére ahhoz,hogy megvalósítsa önmagát, a túra végén mégis egy kínos szexjelenetben oldódik fel a belső konfliktusa. A néhány hiányossága persze nem jelenti azt, hogy nincs tartalma és tanulsága a filmnek. 6 elszakadt, mára saját életét felépítő és elő régi barát, akiket(ahogy az egyik karakter is rámutat) csak a kötelező formaságok tartanak már össze, újra meghívást kap egy közös túrára,melynek kezdetben kényszeredetten tesznek eleget. Az út felszínre hozza a köztük lévő, évek óta elnyomott vagy épp éleződő konfl... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 15.

Melissa McCarthy egyik legjobb alakítása szerintem. Ezzel robbant be igazán, mint vígjátékszínész. Nekem tetszett.


 
Bulki   2017. 01. 16.

Nagyon gyenge vígjáték, inkább sírhatnékom volt, mert szenvedtem közben. Melissa McCarthyt nagyon kedveltem a Szívek szállodájában, kedves szerepe volt, de azóta csak csupa baromságban játszik, még egy jó filmet sem láttam vele.

 
ZsoltSon   2016. 07. 13.

Sem romantika, sem humor... csak unalom.

Missi Pyle
Melissa McCarthy
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.