Ilyong története, akit egy rablás után kis híján megölt a rendőrség.
(Csillag Lajos)
A Purgatórium (2016) a MAFAB nézői visszajelzései szerint ütős és nyers film, amelynek rideg atmoszférája sokáig dolgozik a nézőben. A film a MAFAB.hu közösségétől 3 értékelés alapján 100%-os tetszésindexet kapott, ami kiemelkedő eredménynek számít. A nézők a jól kidolgozott történetet, az átható hangulatot és a hosszan velük maradó hatást emelik ki, miközben a nyers kegyetlenség, a döcögő, változó dinamika és a kissé szokatlan alakítások megosztóbb pontként jelennek meg. A Roderick Cabrido rendezte dráma és krimi a rendőrdráma, a jogi thriller és a pszichológiai horror elemeit is felidézi; főbb szerepeiben Ernani L. Antonio, Bernardo Bernardo, Chrome Prince Cosio és Elora Españo látható. A film Ilyong történetét követi, akit egy rablás után a rendőrség kis híján megölt.
Hirdetés
IMDB értékelés:
5.3/10
Rendező: Roderick Cabrido
Író: Joseph Israel Laban, Denise O'Hara
Író: Joseph Israel Laban, Denise O'Hara
Szereplők: Ernani L. Antonio, Bernardo Bernardo, Chrome Prince Cosio, Elora Españo, Rolando Inocencio, Kristoffer King
Ország: Fülöp-szigetek
Premier (HU): 2017.09.13.

100 Purgatórium (2016)
A kép forrása: One Big Fight Productions
100 Purgatórium (2016)
A kép forrása: One Big Fight Productions
Nagyon ütős film, amely a jól kidolgozott történet mellett átható, rideg atmoszférával rendelkezik. Én még órák után is rágódtam azon, amit láttam. Oké, az alakítások egy kicsit szokatlanok, de ettől eltekintve alighanem az egyik legjobb film, amit az utóbbi időben láttam.