Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Királynő
 
Deku   2017. 10. 23.

legújabb vélemény

Bitangosan elsütöttek mindenféle nagy ágyút, hogy ez a film egy remek bevállalható film legyen. Nagyon telitalálat lett ez a film. Nehezen tudnék bármi negatív dolgot megemlíteni róla.

 
e-batta   2016. 10. 12.

Le a kalappal Kanana Ranaut előtt

Ezt a filmet rengetegszer meg fogom még nézni. Feldobta a napomat! A zenék isteniek! A sztori meg történhetne bárkivel, annyira nemzetközi; a hazájában másodrendű, szinte szolgai elnyomásban nevelkedő lány, aki szó nélkül engedelmeskedik mindenkinek, hirtelen egy ismeretlen közegben találja magát, egyedül. A történet: mi történik egy teljesen hétköznapi, kicsit naiv, indiai lánnyal (Kangana Ranaut), ha az esküvő előtt két nappal közli vele a vőlegény (Rajkummar Rao), hogy meggondolta magát. (És itt kijavítanám a filmtartalom íróját, mert szó sincs esküvőről, pláne mézeshetekről, épp az a gond, hogy a nászút ki van fizetve, de nincs férj, aki vele lenne, mégis, első bátor tetteként, nekivág a... több»


 
ocso   2015. 02. 28.

Mozgalmas, felüdítő, vidám film. Kizökkent a mindennapokból. Aki szereti úgy általánosságban az indiai filmeket, bátra tegyen vele egy próbát.

 
anita9215   2016. 05. 07.

Rettenetes módon favoritom lett ez a film, tökéletesen hozta azt, amit elvártam tőle és csúcs kikapcsolódást biztosított arra az időre, amíg tartott. Nem kellett csalódjak a színészekben sem. Ez teljesen pozitív.

 
veszi.peter   2015. 06. 10.

Egy kicsit csalódás volt számomra ez a film, igaz nem vagyok hozzászokva az indiai filmekért. Sokan rajonganak érte, én számomra ez most nem jött át. Ellenben a 3 idiots-al.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.