Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
paval   2018. 09. 09.

Nem akarok szemétkedni, de ez a film tényleg bűnrossz lett. Hiába költöttek rá állítólag sokat, nem igazán látszik rajta, a sztori történelmileg nagyon pontotlan, amivel nem lenne baj, ha ezt kompenzálná látvánnyal, vagy csak látnám, hogy mi miért történik, de ebből semmi nincs meg ebben a filmben. Szerintem jobban jársz, ha távol tartod magad tőle. Kár.

 
fester   2018. 09. 08.

Úgy nagyjából a film feléig vártam, hogy történjen már végre valami, de annyira teátrális lett, hogy az volt az érzésem, egy rossz színdarabot látok. Az egyedüli, ami megmentette nálam, és emiatt lepontozni se szeretném, az a látvány. Szerintem az telitalálat.


 
romcul   2018. 09. 07.

Ebben a filmben egyszerűen minden túl hosszú és vontatott, de értsd úgy, hogy az akciójelenetek is. Maguk a csatajeleneteket kétségkívül mutatósak, ezt el kell ismerni, minden más viszont még a közepes szintet sem nagyon üti meg.

 
googk   2018. 09. 06.

Lehet, hogy én vagyok túl szigorú, de ez a film egyszerűen nem lépte át a korrekt kategóriáját sem. Gyakorlatilag annyira sablonos karakterekkel van telezsúfolva az egyébként is klisés történet, hogy szinte percről pontosan meg tudtam saccolni, mi fog történni a következő jelenetben már.

Jonathan Banks
 
A szereplők kimerevített, elszántan néző arcát is milliószor megcsodálhatjuk premier plánban. A felsorolt eszköztár legkésőbb egy óra múlva csömört okoz, így még hosszabbnak tűnik az amúgy is végtelenített játékidő. Részemről túléltem, de mindenki mást óva intenék attól, hogy akármelyik mozit száz méterre is megközelítse, amikor éppen Az utolsó pogány királyt játsszák. több»
 
Hogyan tud egy európai történelmi akciófilm versenyképes lenni egy olyan piacon, amit az erre szakosodott televíziós társaságok és a hollywoodi mainstream filmgyártás által támasztott elvárások uralnak? Meg tud-e lepni minket az akciószakértő Roel Reiné? VÍZKELETI DÁNIEL KRITIKÁJA. több»
 
Én a szeretet Istenében hiszek és bízom benne, hogy ezzel a filmkritikával azt a cél szolgálom, hogy ez a világ jobb lehessen: Abba az irányba tarthasson, amilyennek Jézus Krisztus tervezte. És itt most nem arról az "istenről" van szó, akit mi emberek alkottunk meg magunknak. Nem, nem arról, aki olykor szívtelen és kegyetlen. több»
 

A filmet igen negatív kritikai fogadtatás övezte hazájában, de a nézőket sem győzte meg, így anyagilag komoly veszteséget volt kénytelen elkönyvelni.

(hp)
 

A film 2018-ban egyike volt azon kilenc produkciónak, melyek közül Hollandia kiválasztotta a jelöltet, mely az országot képviselheti a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában a 91. Oscar-ceremónián.

(hp)
 

A film cselekménye a középkori fríz király, Redbad karaktere köré épül.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.