Otthonunk

Reservatet

2025.07.27 alex

Ez túl depressziós, és túl hosszú.

2025.05.18 Alexa

Borongós és vontatott

Végül is végignéztem, mert az első két rész felkeltette a kíváncsiságomat, de aztán a szokásos "húzzuk még a sztorit" miatt eléggé leült a dolog. Lassan áll össze a kép, próbálnak kétségeket kelteni, de elég egyértelmű a kimenetel. Nem lett volna rossz ez, de az egész filmet átható borongós hangulat is inkább csak unalomba fullasztja.

2025.05.26 Kovács Viktória

Szeretem a skandináv alkotásokat, de ez most a megszokottnál is lassabb ütemű volt. Sokszor voltak üresjáratok, amikor igazából nem történt semmi, vagy semmi lényeges. A sztori jó volt, de a kivitelezés lehetett volna izgalmasabb is. Számomra kicsit gyengécske volt.

2025.05.17 Lóri Ádámcsik

3,5*

Jó volt a sztori, jók voltak a szereplők, a vágás, a feszültség és a vége is. Nekem bejött. Izgalmas volt, és lekötött.

2025.05.27 Sandor

Hiányzik a vége

Érdekes, de valahogy művi az egész. A látvány káprázatos, a figurák sablonosak, a történet a végére lehuppan. Mi van? Elfogyott a pénz?

Ez az igazi dráma. Szülők, akik védik a gyerekeiket. Barátok, akik a végsőkig kiállnak a barátjuk mellett. Szörnyű dolgot dolgoz fel a film, nehezen emészthető.

2025.07.22 lizso

Nem rossz sorozat, bár kicsit lassú a történet. Van benne fordulat és dráma is gazdagon.

2025.05.21 ofszet

Sajnos nem kötött le. A történet túl lassan halad, és nem éreztem a karakterek közti kémiát. Többet vártam.

2025.05.15 quentin

Ez a sorozat konkrétan egy érzelmi hullámvasút volt. Cecilie karaktere zseniálisan hozza a kíváncsi szomszédot, aki belekeveredik egy sokkal sötétebb ügybe, mint amire számított. A feszültség végig ott van, és a végén is marad kérdés bőven.

2025.05.18 cody0507

A sorozat eleje ígéretes volt, de aztán leült a történet. A karakterek közötti dinamika nem mindig működött, és a cliffhangerek sem voltak elég erősek ahhoz, hogy fenntartsák az érdeklődésemet.

2025.05.22 Márk

A történet érdekes, de a kivitelezés hagy kívánnivalót maga után. A feszültség nem mindig működik, és néha túl kiszámítható. A dán miliő viszont különleges hangulatot ad a sorozatnak.

2025.05.17 penci

Őszintén szólva, kicsit vontatottnak éreztem. A sztori alapja izgalmas, de a cselekmény lassan halad, és néha elvesztettem az érdeklődésemet. A karakterek motivációi nem mindig voltak világosak, és a végkifejlet sem hozott igazi katarzist.

2025.05.20 julisX

Egy lassan izzó tűz. Nem robban, de folyamatosan éget. A múlt traumái és a jelen dilemmái mesterien vannak összefonva. Nem mindenki fogja értékelni, de aki szereti a mélyebb drámákat, annak ajánlom.

2025.05.24 coyote

Nem hagy nyugodni. Napokkal később is a karaktereken és a döntéseiken gondolkodom. Nem tökéletes, de hatással van az emberre.