Nagyon jó kis film, karácsonykor kihagyhatatlan, Kevin nagyon komisz, imádom ahogy mindig megszívatja a betörőket, nagyon jól játszik benne Macaulay Culkin.
Egy végletekig lerágott csontnak tartom ezt a filmet. Nem is értem miért lett ebből ilyen nagy karácsonyi kultuszfilm. Egyáltalán hogyan lehet egy anya annyira mesüge, hogy a gyermekét otthon hagyja. Valamit a rablók ennyi dolgot túl sem élnének, erőltetett a film.
Nagyon jó film. Karácsonykor alapdolog, hogy leadják a tv-ben. Jól kitalált történet, vicces szereplők. Gyerekkorom kedvence :)
Gyermekkorom kedvenc karácsonyi filmje, azóta is kívülről fújom az egészet :) Minden karácsonykor kötelező megnézni!
Igazi karácsonyi klasszikus! Izgalmas, vicces és nagyon aranyos film. Mindenkinek ajánlom! Bármikor újra tudom nézni, szerintem nem lehet megunni.
Igazi örökzöld :), nem tudom hányszor láttam, de még mindig bármikor képes vagyok újra megnézni. Vicces, hogy egy ilyen kis komolytalan filmből lett kultfilm, nem tudom h külföldön is, de nálunk már szinte hozzátartozik mindenki életéhez, hogy évente egyszer megnézi és még mindig megmosolyogja.
Karácsony kimaradhatatlan filmje! Nagyon cuki a kisfiú benne(sajnos már eléggé elzűllött), jó a története. Minden évben nézem!!
Nem lehet megunni,pedig már rongyossá játsszák az ünnepek alatt,sőt van adó,amelyik év közben is nyomatja. Hihetetlen történet, szuper szereplőkkel. Nálunk tuti program Karácsonykor.
Macaulay Culkinról két dolog maradt meg bennem: hogy nem tudtam kiejteni a nevét, és amikor kiszakad a kezében mind a két nejlonzacskó. Egyébként a Reszkessetek, betörők! egy aranyos, kedves, és kifejezetten jó családi vígjáték, amit a gyerek és a sz... Több
Kevés pénzből óriási bevétel és még több, mint 30 év után is érdekes, pedig már vagy 50 alkalommal láttam...