Reszkessetek, betörők!

Home Alone

2015.11.04 Ballerz93

Így lehet valamit totálisan elszúrni. Botrányos rendezés mellett, botrányos játék párosult. Ami magától értetődően hozta azt is, hogy nem kedveltem a filmet egy kicsit sem. Nálam ez nulla pontot ér.

2017.10.13 Bogii Nézhetetlen

Borzalmasan unalmas film, pocsék alakítással. Nekem van karácsony Kevin nélkül.

2016.07.29 byebyepuppy

Jó kis film, karácsony nélküle nem is telik el a magyar televizióban. Igazából emiatt már kicsit unalmas, jó film de elégé szét van játszva. Sajnos a főszereplő kisfiunak ez a trilógia volt a csúcspontja színészi pályafutásában utána elégé lefele ment. Kár érte.

2015.11.26 mrstubbs

A megjelenése idején ez vitte a prímet a családban. Ki nem lehetett robbantani a tv elől, amikor ez a rész ment. Bár a sok tévés ismétlés kicsit lelombozó, de alapjában örült jó film. "Tartsd meg az aprót, te mocskos állat". Sohan nem felejtem

2016.12.27 Ádám

Gyerekkori kedvenc film, karácsonykor kötelező. Így idén sem maradt el. Szerintem nem kell véleményeznem, hiszen ki az aki nem látta még ezt a filmet? :D

2015.03.31 th13f89

Talán egy filmen sem nevettem annyit gyerekként, mint ezen, talán emiatt van, hogy mind a mai napig megnézem újra, egyszerűen nem tudom megunni a poénokat benne, hiába tudom előre, hogy mi fog történni, felnőtt fejjel persze egy kicsit butyutább, kicsit gagyibb, főleg néhány dolog, de ettől még örök klasszikus.

2015.11.30 somoha

Egyik legjobb film, nem hiába vetítik mostanában minden karácsonykor. Újra és újra meg lehet nézni, egyszerűn zseniális, nem lehet megunni sohasem. Már várom az idei "adagot" is!

2025.04.28 Zoltán415695

Kevin az örök kedvenc

Ez a film egy karácsonyi hagyomány. Nálunk az, biztos. Évente nézzük, és a könnyed, bár néha eléggé izgulós pillanatok hevében újra megéljük azt a gondtalan gyerekkorunkat és a karácsony lelkes szellemét.

2015.02.08 Powerful900

Minden blődsége és hülyesége megbocsátható Chris Columbus 24 éves alkotásának, amit nyugodtan le lehet játszani egy kiadós bejglifalás után. Nem világi alkotás, sehol nem szerepel ez a film a legjobbak között (karácsonyi toplistát nem ér felhozni), d... Több

2017.02.02 levus02

Minden évben látom, és akármilyen idegesítő, megunhatatlan. Kevin leleményessége mindent felülmúl. Habár, évről-évre egyre jobban sajnálom azokat a betörőket.

2015.03.31 epeeer

Igazi karácsonyi klasszikus! Kevin nagyon cuki, és Macaulay Culkin remekül játsza a szerepét.

2015.03.22 Unique

Mindenki kedvenc karácsonyi filmje. :D Ennek ellenére, remek kis film, amin nagyon sokat lehet nevetni, még akkor is, ha már vagy hússzor láttad. Van egyáltalán valaki, aki ne látta volna?

2015.03.15 annaaleoop

A kis Kevin,miután otthonfelejtették(korrekt) nagyon gyorsan feltalálja magát,és igazi nagyfiúként kezeli a dolgot. Ügyesen kitervelt mindent,és mire a betörők megérkeznek a ház már háborús övezet,és a kis Kevin mindenre fel van készülve!

2015.02.18 janimohosz

ez az a film amit eddig életem során a legtöbbször megnéztem..legtöbbször karácsonykor..jól meg lett csinálva ez a film..igaz régi, de akkor is a mai napig ugyanolyan jó film..van benne igaz olyan is ami kicsit olyan esélytelen dolog..de ez minden filmben megvan