Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
43
 
25
3
12

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
KATE   2017. 11. 12.

Szájbarágós film, amiből tökéletesen hiányzik a szenvedély és az erő. Hatalmas kár érte, pedig igen nagy várakozásokkal ültem be rá. Eddig talán az év csalódása számomra, pedig higgyétek el, nem halálos iramban filmeken nevelkedtem.

 
Denisqoo   2017. 11. 10.

Nekem alapjában véve nagyon tetszett a hangulata, mindig szeretem, ha egy jelentős fickóról filmet készítenek, de nem tudom...valahogy túlságosan sekélyesnek éreztem, egyoldalúnak. Egy ilyen nagy alakot nem lehet csupán egy szemszögből bemutatni. Szerintem érdemes megnézni, de nem vagyok benne biztos, hogy mindenkinek maradandó filmélményt nyújt majd.

 
michal   2017. 11. 09.

Fú, ebból a sztoriból egy ilyen filmet összehozni, hát az művészet, és nem jó értelemben. Pocsék, unalmas, tökéletesen érdektelen mozi, ami nem méltó a művészhez, akiről a címét kapta.

Séverine Caneele
Izia Higelin
Izia Higelin
Vincent Lindon
Vincent Lindon
Vincent Lindon
 
Mintha az alkotók egy iskolai tankönyv életrajzi cikkelyét próbálták volna meg leforgatni. 50/100 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.