Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
64

Titokban, Délen (2013)

Eun-mil-ha-gae eui-dae-ha-gae
Filmadatlap
 
22
Szereplők
1
Vélemények
4
Képek
1
Videók

 
TB   2020. 03. 02.

legújabb vélemény

Szerethető, ugyanakkor brutális

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Amiért Pong Dzsunho Oscart kapott, nevezetesen a zsánerek zseniális, meghökkentő keverése, azt bizony nem ő találta fel, a koreai filmiparban ez egy bevett szokás. Itt is úgy ülsz neki ennek a filmnek, hogy na, ez egy jó kis vígjáték. Von Ljuhvan harcedzett katona, speciális észak-koreai kém. Donggu néven éldegél egy dél-koreai kis nyomornegyedben, ahol adja az idiótát, a falu bolondját játssza. Parancsra vár otthonról, de az csak nem akar érkezni. Közben leveleket írogat a mamájának haza, akit évek óta nem látott, de a párt megígérte, hogy gondoskodik róla. Telik-múlik az idő, egyszer csak megjelenik Herang, egy újabb északi kém, aki rocke... több»

A film összbevétele 41 342 184 dollár volt (imdb.com).

 

Képregényadaptáció, Hun "Covertness" című webregényéből készült. Csaknem hétmillióan látták a mozikban, ezzel minden idők legsikeresebb képregényadaptációjának számított hazájában, egészen a Harcban az istenekkel: A két világ 2017-es megjelenéséig.

(TB)
 

Titokban, Délen címmel vetítette a Koreai Filmfesztivál 2015-ben (koreaifilm.hu)

(TB)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.